23948sdkhjf

750 rådgivere har fået ny arbejdsplads

Den første af to søsterbygninger er taget i brug i Ørestad

Over 150 kunder og samarbejdspartnere lagde vejen forbi, da Sweco i sidste uge inviterede til housewarming.

Her blev de vist rundt i det syv etager høje nybyggeri, som Swecos egne folk har været med til at indrette:

- Med indretningen har vi har gjort op med, hvordan en rådgivnings- og ingeniørvirksomhed organiserer sig. Afdelinger og eksperter, som før var langt fra hinanden, er nu naboer, og medarbejderne har mere end én fast plads at arbejde på – fordelt på flere arbejdsmiljøer. Det giver en unik og dynamisk arbejdsplads til både kundernes og vores fordel, fortæller Torben Klausen, direktør i Årstiderne Arkitekter, der er en del af Sweco.

Det 11.500 kvadratmeter store kontorhus er certificeret til DGNB Guld og opført som den første af to søsterbygninger ud mod Ørestads Boulevard. De to bygninger får et arkitektonisk slægtskab og opføres omkring et centralt, grønt adgangsrum.

Skanska udvikler og opfører de to bygninger med Holscher Nordberg som arkitekt. Partner Mikkel Nordberg fortæller, at projektet er designet ud fra et ønske om at skabe åbenhed, lys og en ’ærlig’ arkitektur, hvor materialer og enkle konstruktionsprincipper er i fokus.

- Sweco er en multidisciplinær organisation, og derfor har vi inkorporeret zoner i forskellige størrelser til mødesteder og fællesskaber i hele huset. Det store atrium i stueetagen er husets samlingssted og nerve, her kan hele organisationen mødes. Bygningens fleksible rumligheder og tekniske egenskaber er designet til en dynamisk organisation, der kan udvikle sig over de næste mange år, forklarer han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157