23948sdkhjf

LICITATIONEN MENER: Er 27.500 kroner pr.måned løndumping?

Det er et tungt ansvar, Socialdemokraterne med udlændingeordfører Mattias Tesfaye i spidsen, styret af fagbevægelsen, samt Dansk Folkeparti tager på sig, når de går imod at skaffe mere arbejdskraft til et dansk erhvervsliv, herunder byggeriet, der skriger på hænder. Og det er fuldstændigt ved siden af, at man ikke vil være med til at sænke beløbsgrænsen fra de nuværende 418.000 kr. i krævet indtægt til de foreslåede 330.000 kr.

Med en årsløn på 330.000 kr. tjener man 27.500 kr. om måneden. Vi spørger, hvordan det kan være løndumping?

Virksomhederne er ganske enkelt nødt til at kunne udnytte opsvinget fuldt ud. Ellers bliver der ikke nok at stå imod med, når tiderne igen bliver dårligere.

Men når forhandlingerne på så spinkelt et grundlag alligevel bryder sammen, selv om man var enige på en række punkter, så har det måske en årsag. Det kan nemlig være fordi Venstre med integrationsminister Inger Støjberg i spidsen i virkeligheden ikke er interesseret i at skaffe mere arbejdskraft til landet, men blot spinner balladen over i oppositionens lejr. Men skulle det (læs; sandsynligvis) være tilfældet, så er det ikke kun dansk erhvervsliv, herunder byggeriet, men hele samfundet der kommer til at mangle indtægter, og det er decideret uansvarligt.

Det værste er, at vi jo allerede har en masse hænder her i form af flygtninge med midlertidigt ophold. Hvorfor ikke sætte dem i gang, så de ikke går og spilder tiden med lediggang og dårskab?

Artiklen er en del af temaet Lederen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125