23948sdkhjf

Stort domicil-byggeri er skudt i gang

300 medarbejdere får daglig base i Fredericia, når DLG i 2020 flytter hovedkontoret fra København til Trekantområdet

- DLG er en fantastisk virksomhed med dygtige og kompetente medarbejdere, og vi er enormt stolte over, at de flytter til Fredericia. Vi glæder os rigtig meget til at følge opførelsen af det nye flotte byggeri og til at byde endnu flere DLG-medarbejdere velkommen i de kommende år.

Det sagde borgmester Jacob Bjerregaard fra Fredericia Kommune, da han fredag fik æren af at føre den ene af i alt fire spader, der tilsammen markerede startskuddet til DLG's nye 7.500 kvadratmeter store hovedsæde i Fredericia.

DLG, der er et af Europas største landbrugsselskaber, samler her omkring 300 medarbejdere i et byggeri, der er tegnet af PLH Arkitekter og opføres af NRE Denmark i totalentreprise. Byggeriet finansieres af AP Pension, som også bliver ejer af bygningen, når den står færdig i løbet af 2020.

- Vi har haft et godt samarbejde med Fredericia Kommune, der igennem hele processen har udvist en stor smidighed. Og vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med kommunen i fremtiden, for vi ser Fredericia og Trekantområdet som et interessant og spændende område, der rummer rigtig gode udviklingsmuligheder, siger adm. direktør Peter Olsson fra AP Pension.

Hos DLG medfører byggeriet, at 200 arbejdspladser i København samt 100 arbejdspladser fra dele af DLG's tre detailforretninger i Sydjylland, Østjylland og på Fyn, DLG's Kundecenter og datterselskabet Vilofoss skal flytte til Fredericia. Flytningen er i fuld gang, idet 80 medarbejdere allerede arbejder fra midlertidige lokaler i Fredericia.

- Beslutningen er et naturligt næste skridt i udviklingen af DLG. Der vil give os en endnu bedre sammenhængskraft og en endnu stærkere forretning," siger koncernchef Kristian Hundebøll, der kalder byggeriet i Fredericia for det hidtil største forandringsprojekt i DLG's historie.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.126