23948sdkhjf

Projekt til 600 millioner: Nordjysk udvikler investerer i Værløse

Området Laanshøj på den nedlagte Flyvestation Værløse bliver nu yderligere udvidet af udviklingsfirmaet Calum, der er på vej med et projekt med 138 boliger.

- Der bliver tale om rækkehuse og dobbelthuse på 110 til 170 kvadratmeter. Vores fokus i projektet bliver at skabe en høj kvalitet i valg af design og indretning. Vi befinder os i den indledende fase og har i første omgang udelukkende rådført os med vores rådgivere. Nu skal vi videre med projektet. I den kommende tid skal vi finde det helt rette arkitektoniske løsningsforslag til området og planlægge indsatsen herfra. Det bliver rigtig spændende og noget, som vi ser frem til, siger adm. direktør Jakob Axel Nielsen i en pressemeddelelse.

Calum køber grunden af Realdania By & Byg, der overtog området fra Kuben tilbage i 2009. I forvejen rummer Laanshøj mere end 150 boliger midt i et stort naturområde.

Den primære målgruppe for Calum bliver formentlig yngre familier med børn, hvorfor en stor del af rækkehusene planlægges opført i to plan.

- Traditionelt ønsker familier med børn lidt mere plads end helt unge, enlige eller ældre uden børn. Det vil for eksempel sige flere værelser og større fællesarealer. Også andre steder i hovedstaden oplever vi stor efterspørgsel fra denne gruppe på rækkehuse i to etager, siger Jakob Axel Nielsen.

Han forventer at stikke spaden i jorden i starten af 2019, så de første boliger kan stå færdige cirka et år senere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094