23948sdkhjf

Færre besøgende men stor interesse

In-house udstilling med flere nyheder gav god respons fra færre gæster

Besøgstallet levede ikke op til forventningerne ved ScanMek Øst - det gjorde til gengæld gæsternes indkøb

Anden udgave af ScanMek Øst hos Scantruck i Ringsted blev nærmest prototypen på, hvad en salgschef ønsker sig, når besøgstallet ikke sætter ny rekord: Lidt færre gæster end forventet og håbet. Men til gengæld gæster af det, der betegnes som "høj kvalitet". Seriøse fagfolk - og en del af dem havde taget Dankortet med.

- Vi havde færre besøgende end ved ScanMek Øst-premieren sidste år. Pølsemanden stangede færre hotdogs over disken, og vi nåede godt og vel 300 gæster i løbet af dagen. Der er færre, end vi havde sat næsen op efter, og det er vanskeligt at få øje på årsagen. Vejret var fint, og vi havde rigtig mange maskiner af alle typer. Til gengæld solgte vi flere maskiner og materiel, end vi vel havde forventet", siger Scantrucks salgschef, Claus Bjerregaard.

Maskinsalget tonsede i bogstavelig forstand. Det gør det automatisk, når en af de solgte maskiner er en godt og vel 15 meter lang, grøn McCloskey R155-sorterer. Den alene knalder til vægten med omkring 30 tons.

Nye Komatsu-læssere
- Vi solgte både Komatsu, Manitou, Weycor, Mustang og altså også McCloskey fra den store hylde. Foruden maskinerne, var der også godt gang i afsætningen af diverse tilbehør og entreprenørgrej, så salgsmæssigt kan vi kun være rigtig godt tilfredse, siger Claus Bjerregaard.

Scantruck benyttede naturligvis også sin egen messe til at præsentere to nyheder fra Komatsu. Netop ankommet til landet er den nye syv-tons gummihjulslæsser WA100M-8. Maskinen er den største i Komatsus serie af små læssere, og der er sat nyheds-hak ud for rigtig mange funktioner i den nye -8 version.

I den anden ende af spektret kunne ScanMek Øst give premiere til gummihjulslæsseren WA480-8. En 26 tons maskine, som produktchef Kasper Vissing spår en solid karriere med flytning af masser af jord i Danmark. Maskinens størrelse er ideel for rigtig mange entreprenører og i grusgrave.

Info om certifikater
Foruden Scantrucks eget store sortiment, bød ScanMek Øst 2018 også på spændende elementer fra en række af Scantrucks leverandører. Flere firmaer med rotortilt, centralsmøring, dæk og finansiering var på plads på messen i Ringsted. Det samme var i øvrigt EUC Nordsjælland med god information om, hvordan det dér med certifikat til teleskoplæssere fungerer.
Sigh

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.253