23948sdkhjf

Fremtiden tegner et broget billede af udlejning

Det er meget svært at forudsige, hvordan de kommende år kommer til at spænde af, mener udlejerdirektør

I landets næststørste udlejningsfirma, det franskejede Loxam, synes adm. direktør Hanne Baunsgaard, at det er svært at forudsige udviklingen for de kommende år.

- Jeg synes faktisk det er svært i det hele taget at have et samlet overblik over markedet, men størrelsen af det, som Dan O. Vorsholt kommer med, kan jeg godt nogenlunde tilslutte mig.

- Og det man hører fra investorer, banker og andre, der har med den verden at gøre er, at det ser ud til, at bægeret et halvt tømt, og ikke halvt fuldt, siger hun. Det betyder at man måske på sigt vil se en stagnation i markedet, mens de kommende et-to år ikke vil byde på de store forandringer, siger hun.

Forhandlere lejer ud
- Noget af det, der gør markedet uigennemskueligt er, at også forhandlere af maskiner lejer ud, og det markedet er lidt større, end jeg tror de fleste forestiller sig, men det er rigtigt svært at gennemskue præcist hvor stor denne aktivitet er, for det gælder både for nyt og brugt grej, siger hun.

Klima, Brexit og Trump
- Vi vil som jeg ser det, være på nogenlunde samme aktivitetsniveau de næste par år. Men der er nogle faktorer, der kan komme til at spille ind, og det er blandt andet klimadebatten og det, der lovgivningsmæssigt kan komme ud af det, og det er ikke mindst en mere ustabil politisk situation med Trump i spidsen, og noget mere nært er Brexit og den måde, som det lander på. Disse faktorer kan indvirke på klimaet i erhvervslivet og herunder også på aktiviteten, siger Hanne Baunsgaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.258