23948sdkhjf

Generationsskifte: Midtjysk tømrerfirma henter direktører i Raunstrup

Efter mere end 30 år i ledelsen træder Frederik Madsen nu tilbage og overlader ansvaret som administrerende direktør i Fr. Madsen A/S til Ole Rasmussen.

Han kommer til den silkeborgensiske tømrer- og snedkervirksomhed efter godt otte år som divisionsdirektør i Raunstrup med ansvar for tømrerafdelingen og storentrepriser. Cv’et tæller endvidere en lang årrække hos MT Højgaard.

- Jeg har arbejdet med ledelse i byggebranchen i mange år og kunne godt tænke mig at få mit eget. Planen er at købe virksomheden på et tidspunkt, men nu skal vi lige se hinanden an først, siger Ole Rasmussen.

Med sig fra Raunstrup tager han Michael P. Nielsen, som i dag er projektchef med ansvar for tømrerentrepriser. Michael P. Nielsen tiltræder som produktionsdirektør hos Fr. Madsen A/S, når han har afsluttet sine nuværende opgaver i Raunstrup.

Mere til Aarhus
Fr. Madsen A/S har rødder helt tilbage til 1906 og beskæftigede omkring 100 mand, da aktiviteten var på sit højeste. I dag er man i underkanten af 40, men den nye direktør håber, at virksomheden hen ad vejen kan vokse sig større igen.

- Vi har et stort snedkerværksted, som vi skal have noget mere ud af. Og så er det klart, at Michael og jeg, med vores netværk fra Aarhus, skal ud at se, om vi kan få nogle større hoved- og fagentrepriser. Så vi kommer helt sikkert til at orientere os mere mod Aarhus. Men først og fremmest har vi en butik, der skal trimmes. Og det kan man ikke gøre på to måneder. Det er en proces, vi skal igennem, siger Ole Rasmussen.

Han forklarer, at det ikke mindst er den lange historie og den stærke lokale forankring, der har gjort det attraktivt at tage springet fra Aarhus til Silkeborg. Derfor skræmmer det ham heller ikke, at virksomheden de seneste år har kørt med underskud.

- Fr. Madsen A/S har en solid platform med gode faste kunder, dygtige håndværkere og et helt fantastisk ry i lokalområdet, siger Ole Rasmussen.

Frederik Madsen er fjerde generation i familiens 112 år gamle tømrer- og snedkerfirma, hvor han blev ansat i 1986. Han fortsætter indtil videre som ejer og vil fortsat have sin gang i virksomheden med egne faste kunder og specialopgaver.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157