23948sdkhjf

Danske Bank gør sin entré i Design City

- Indhold leveret af Danske Bank

Mandag den 18. juni slog Danske Bank dørene op for kunderne i den nyopførte seksetagers bygning i Koldings nye centrale bydel – Design City Kolding.

Kompetencer samlet under ét tag
I den nye bygning er alle bankens specialister samlet – og bygningen er arbejdsplads for over 200 medarbejdere. Blandt andet kommer 40 af rådgiverne fra Danske Banks afdeling i Riberdyb i Kolding, mens resten kommer fra bankens landbrugscentre i Vojens og Vejle, private banking, finanscenter, Realkredit Danmark, Nordania og Danica.

– Når vi samler alle vores kom-petencer inden for både privatøkonomi, leasing, erhverv, bolig, pension, forsikring, landbrug og investering, får vi et endnu bed-re fagligt miljø, der skal komme vores kunder til gavn. De får ad-gang til alle vores specialister på ét sted, hvilket skal resultere i en endnu bedre kundeoplevel-se og rådgivning, udtaler Søren Hornstrup Sørensen, Principal Technical Advisor hos Danske Bank.

Også bankens mæglerkæde Home er til stede i den nye byg-ning, hvor der er adgang til både døgnboks og pengeautomater. To af pengeautomaterne er også tilgængelige udefra, så de kan bruges døgnet rundt.

Stærk placering i finanscentrum
Danske Bank glæder sig over at være en del af Koldings nye finanscentrum. Og netop en stærk placering har været afgø-rende for banken. 

– Geografien i Trekantområdet er et prioriteret område for os. Placeringen i Kolding er der-for afgørende, og det har været vigtigt for os at beholde en central og attraktiv beliggenhed i byen - i gåafstand til Kolding Station og gågaden. Samtidig ligger vi ved den mest markante indfaldsvej til centrum og med gode tilkørsels- og parkeringsforhold, forklarer Søren Hornstrup Sørensen.

Åbner banken op
I den nye bygning er der i høj grad tænkt i store, fælles arealer, der giver mulighed for at invitere Koldings borgere indenfor til større arrangementer eller i forbindelse med begivenheder i byen.

– Hele tanken bag den nye byg-ning er at åbne endnu mere op mod kunderne og omverdenen i det hele taget - og gøre stedet mere levende og langt mindre formelt, fortæller Søren Hornstrup Sørensen.
Runde mødeborde lægger for eksempel op til endnu mere dialogskabende møder, ligesom der er flere åbne møderum. Der er i det hele taget tænkt i åbne og store flader, og receptionen er placeret i hjertet af den nye bygning.
Bankens dybe rødder er med Selvom den nye bygning er mere tidssvarende, har det dog været vigtigt for Danske Bank at bevare bankens historie.
– Vi er en bank med dybe historiske rødder her i Kolding og i det danske samfund generelt. Det vil vi også gerne have frem i vores nye bygning, og derfor har vi taget meget af vores eksisterende kunst med, forklarer Søren Hornstrup Sørensen.
Banken har også for nylig afviklet en fotokonkurrence for at involvere lokalmiljøet og give mødelokalerne et moderne udtryk. I flere af mødelokalerne hænger der derfor billeder taget af koldingensere af Koldings smukkeste steder.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094