23948sdkhjf

Trecifret millioninvestering: Nordjyder vil bygge 140 boliger i Hedehusene

Calum har erhvervet sig to byggefelter med retten til at opføre i alt 11.000 kvadratmeter i det nye byudviklingsområde NærHeden ved Hedehusene.

Ejendomsudvikleren med base i Aalborg planlægger her at opføre 140 etageboliger i størrelser fra 65 til 105 kvadratmeter. Målgruppen er yngre familier med små børn, singler samt midaldrende par.

Ifølge administrerende direktør, Jakob Axel Nielsen, er der tale om en på et trecifret millionbeløb i, hvad Calum selv betragter som et meget attraktivt område.

- Hedehusene Station ligger kun 100 meter væk, og fra ens bolig man kan være inde i Roskilde by på 10 minutter og i København på 20. Det gør det overskueligt for mange at pendle frem og tilbage, siger han.

Calum forventer i løbet af kort tid at kunne sætte navn på arkitekten til de nye boliger. Fokus er på at skabe et projekt, der kombinerer arkitektonisk kvalitet med beboermæssig trivsel.

- Omdrejningspunktet i arkitekturen i Nærheden bliver høj kvalitet i valg af materialer samt masser af lys i form af store vinduer og eventuel adgang til altaner. Det giver den friskhed og åndbarhed, som boligsøgende efterspørger i dag, siger Jakob Axel Nielsen.

Nærheden dækker et område på 65 hektar, og planen er at opføre omkring 3.000 boliger, skole, børneinstitutioner, fritidstilbud, butikker og kontorer frem mod 2035.

De første boliger – Solrækkerne med 48 rækkehuse – er opført i bydelen, hvor den kommende folkeskole – Læringshus Nærheden – forventes færdigbygget i 2021.

Calum er i øvrigt ikke det eneste Aalborg-firma, der investerer i Nærheden. Således sætter 2E Bolig Projektsalg et markant aftryk på udviklingen af området med flere lejligheds- og rækkehusprojekter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094