23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Industriens Pension og Moe

Industriens Pension
Industriens Pension har ansat Kenneth Olsson, der er underdirektør i ATP Ejendomme, som ny ejendomsinvesteringschef. Han tiltræder stillingen i Industriens Pension senest den 1. december.

Han har i mere end 25 år arbejdet med ejendomsinvesteringer og værdifastsættelse af erhvervsejendomme blandt andet i en længere årrække hos BRFkredit.

Kenneth Olsson har været ansat i ATP Ejendomme siden 2003, og blev i 2010 ansvarlig for investeringsfunktionen. Siden da er den danske portefølje i ATP Ejendomme vokset fra cirka 10 mia. kr. til 30 mia. kr. i dag.

Han har desuden siden 2011 været medlem af direktionsgruppen i ATP Ejendomme med ansvar for Investering og Portefølje i ATP’s danske portefølje.

Moe
Moe Rådgivende Ingeniører har ansat Stefan Outzen som seniorrådgiver | Miljø til Infrastruktur i København.

Han har 30 års erfaring med løsning af miljøopgaver for myndigheder, industri og entreprenører i både Danmark og udland. I MOE skal Stefan Outzen bidrage med sine specialiserede kompetencer i håndtering af jord- og grundvandsforurening til at sikre en faglig frontposition inden for løsninger af byggeriets udfordringer med forurening.

Moe har ligeledes ansat Peter Ryvard som seniorfagingeniør | Bygnings-El til Byggeri i Aarhus. Han er uddannet elinstallatør med 30 års erfaring, de seneste 7 år som elingeniør hos Niras A/S.

Peter Ryvard skal i Moe bidrage med sin store erfaring inden for planlægning, projektering og tilsyn med el-projekter, der spænder lige fra boliger til erhverv og industri.

Derudover er Lennart Mark Noppenau ansat som Specialist | Energidesign & Indeklima til Byggeri i Aarhus.

Lennart Mark Noppenau er uddannet civilingeniør og har syv års erfaring, senest som ingeniør hos LB Consult A/S.

I Moe skal han blandt andet være med til at udvikle energi- og bæredygtighedskoncepter på tilbuds- og konkurrenceprojekter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141