23948sdkhjf

Fra glødepærefabrik til råt kontorhus

Tidligere Philips-fabrik bliver omdannet til flerbrugerhus med en række attraktive fællesfaciliteter og service i særklasse

At døbe en tidligere fabriksbygning på Amager Edison ligger lige for.

Fabriksejendommen på Prags Boulevard gennemgår en omfattende renovering og forvandles til et nyt kontorhus, og her havde den hollandske Philips-koncern i mange år sit danske hovedkvarter og producerede millioner af glødepærer.

Siden har både Telia og Nordea haft til huse i bygningen, og nu bliver den navngivet efter opfinderen af glødepæren, Thomas Edison, med håbet om at tiltrække innovative virksomheder.

Huset Edison

Totalrenoveret flerbrugerhus i tidligere glødepærefabrik

Opkaldt efter Thomas Edison – en af historiens største opfindere, blandt andet af glødepæren

Personalerestaurant og reception med barista-bar

Bade- og omklædningsfaciliteter samt egen cykelmekaniker

Møde- og konferencecenter

Lejemål fra 500-3.500 kvadratmeter (på samme etage)

- Bygningen ved at forvandle sig til et råt og moderne flerbrugerhus, hvor arven fra industriens tid tydeligt træder frem. Rå søjler og vægge, højt til loftet, betongulve og store, sortsprossede vinduespartier giver ejendommen den karakter, den fortjener, fortæller Jesper Norgart, der er partner i det københavnske erhvervsmæglerfirma Lintrup & Norgart A/S, i en pressemeddelelse.

Op til 1.000 ansatte
Bygningen er på cirka 19.000 kvm, hvilket giver plads til en række virksomheder med op til 1.000 ansatte - som alle får adgang til en stribe attraktive fællesfaciliteter.

- Sammen med Topdanmark Ejendom A/S har vi lagt vægt på at skabe et kreativt miljø med industrielle undertoner og service i særklasse: Der er ikke bare klassisk reception, men barista-bar i øjenhøjde, hvor værter og værtinder modtager medarbejdere og gæster med et smil. Husets helt nye personalerestaurant har tilhørende tagterrasse og giver medarbejderne mulighed for at redde aftensmaden med dinner to go. Dertil kommer fleksibelt møde- og konferencecenter, udtaler Jesper Norgart.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125