23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra ISC Rådgivende Ingeniører og Arkitema Architects

ISC Rådgivende Ingeniører
Morten Holm, civilingeniør, afdelingsleder, fejrer 25-års jubilæum hos ISC Rådgivende Ingeniører A/S. Morten Holm kom som nybagt kandidat efter at have udført afgangsprojekt i udformning af Øresundsbroen.

Det viste sig, at Morten Holm her havde trukket det store lod, idet ISC som deltager i ASO Group året efter vandt konkurrencen om projektering af Øresundsbroen, som Morten naturligvis blev involveret i.

Som projektleder og afdelingsleder har Morten Holm med konstruktiv flair deltaget i løsningen af mange af ISC´s opgaver, udført i over 50 lande indenfor stålområdet.

Per Gregers Storm Hansen, akademiingeniør, projektleder fejrer 25 års jubilæum hos ISC Rådgivende Ingeniører A/S.

Per Gregers blev blev uddannet fra Ingeniørakademiet i 1978 og startede sin karriere med fem år hos det dengang kendte firma M. Folmer Andersen. Senere fortsatte Per Gregers i Kröll Kraner indtil 1991, hvorefter han tiltrådte en stilling hos ISC som projektleder med speciale i stålkonstruktioner.

Per Gregers har igennem årene været ankermand på en række markante konstruktioner indenfor brobygning, kraftværker, cementfabrikker og offshore konstruktioner indenfor vind, olie & gas.

Arkitema Architects
Christian Kindler, civilingeniør fra DTU, er ansat som brandrådgiver hos Arkitema. Christian Kindler er allerede blevet tilknyttet skolebyggeriet i Sdr. Otting ved Haderslev, hvor en helt ny skole skal bygges i træ. Her har han været med til at om dimensionere en limtræskonstruktion, så førstesalen på byggeriet kunne bibeholdes i træ og stadig overholde de danske lovkrav om brandsikkerhed.

Christian Kindler underviser på Masteruddannelsen i brand på DTU. Han forventes desuden at blive certificeret brandrådgiver, når den kommende certificering er på plads.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094