23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Lemvigh-Müller, MSE Entreprise A/S, Murerfirmaet Torben Pedersen ApS, Lindab og JK Kloakservice A/S

Lemvigh-Müller
Michael Bonde Christensen er ansat som belysningstekniker hos stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müllers belysnings-sektion, Rigtigt Lys. Han kommer fra en stilling som lysdesigner hos den danske del af den østrigske belysningskoncern Zumtobel Group.

39-årige Michael Bonde Christensen har arbejdet med belysning gennem næsten hele sin karriere. Han er oprindeligt udlært elektriker, men gik umiddelbart efter svendebrevet var i hus i gang med at uddanne sig til el-installatør.

Her blev han særligt interesseret i at arbejde med belysning, og efter afsluttet uddannelse kom han efter en kort periode i en elinstallationsvirksomhed til Thorn Lighting, som er en del af Zumtobel Group.

Her har Michael Bonde Christensen arbejdet med projektering af belysningsløsninger inden for en lang række anvendelsesområder.

Hos Rigtigt Lys indgår Michael Bonde Christensen i et team af belysningsteknikere, der blandt andet bistår elinstallatører og rådgivere i forbindelse med projektering af belysningsløsninger.

Han får base på Rigtigt Lys-kontoret i Vejle. 

MSE Entreprise A/S
Arne Peder Jensen er trådt ind i bestyrelsen hos MSE Entreprise A/S på Falster. 

Murerfirmaet Torben Pedersen ApS
Søren Gjedde Pedersen er indtrådt i direktionen hos den nordvestjyske murervirksomhed Murerfirmaet Torben Pedersen ApS i stedet for Anni Pedersen, der også er trådt ud af bestyrelsen.

Lindab
Inga Malin Samuelsson er trådt ind i bestyrelsen hos ventilationsvirksomheden Lindab A/S i stedet for Eric Kristian Tobias Ackeby.

JK Kloakservice A/S
Bjørn Herlofsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos den sjællandske kloakvirksomhed JK Kloakservice A/S, ligesom Kim Glerup Steendahl og Finn Øistein Nordam er trådt ind i bestyrelsen.

Samtidig er Palle Stig Andersen, Johnny Kaj Petersen og Lisbeth Daugaard Petersen trådt ud af bestyrelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126