23948sdkhjf

Nordjysk entreprenør løber med opgave i Høje Taastrup

13.500 kvadratmeter nybyggeri skal sikre hurtigt voksende miljøvirksomhed tiltrængt kapacitet

Efter godt 16 år med stigende mængder flasker og dåser, der kommer retur fra danskerne, er Dansk Retursystem vokset ud af sine nuværende rammer.

Virksomheden bygger derfor nu en ny og mere tidssvarende højautomatiseret fabrik i Høje Taastrup, og det bliver en opgave for Hobro-entreprenøren DS Flexhal, der har sikret sig totalentreprisen.

Den nye bygning bliver 12 meter høj og består af i alt 13.498 kvadratmeter fordelt på fire store haller samt et indskudt dæk i den ene af hallerne.

Aarstiderne Arkitekter og Rambøll har tegnet det nye byggeri, som placeres tilbagetrukket fra et eksisterende regnvandsbassin på grunden, så området omkring bassinet kan bruges rekreativt af medarbejderne.

DS Flexhal, der også har en afdeling i Albertslund, tager hul på detailprojekteringen til september, og byggeriet skal stå endeligt færdigt i februar 2020. Dermed er den nye fabrik også klar til at kunne tage imod genanvendelige flasker og dåser med saft og juice, som miljøministeren tidligere på sommeren annoncerede, at der kommer pant på fra 2020.

rg

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109