23948sdkhjf

Maskinimportør gentager succes i Øst

Maskinimportfirmaet Scantruck har gennem 10 år haft egen messe i Skive. Nu rykker den til Sjælland for anden gang

Kærup Parkvej i Ringsted, hvor Scantruck allerede i fjor lancerede udstillingen ScanMek Øst som en tradition, da begivenheden blev afviklet for første gang i oktober i fjor, bliver igen rammen om en en maskinsnak. Det meddeler firmaet.

- 5. oktober er vi klar igen. Om folk så kalder det gentagelse eller tradition, er for så vidt ligegyldigt. Bare de maskininteresserede tropper op, erklærer Scantrucks salgschef for Østdanmark, Jørn Rauff Larsen.

Det er ham, der sammen med hele Scantruck-mandskabet i Ringsted slår portene op til anden udgave af ScanMek Øst.

JKubilæum i Skive
I Scantruck-hovedkvarteret i Skive er traditionen for firmaets egen maskinmesse banket i med både syvtommersøm og ekspansionsbolte for længst. I år var der faktisk ScanMek-jubilæum i Skive, da messen blev afviklet for 10. gang.

- Konceptet i Ringsted er det samme som i Skive. Vi vil gerne se så mange både kunder og potentielle kunder som muligt til en præsentation af, hvad vi har af maskiner til både entreprenørbranchen og landbruget. Og ikke mindst til en god maskinsnak under afslappede former. Sidste år havde vi omkring 400 gæster i løbet af dagen, og det oversteg alle forventninger, siger Jørn Rauff Larsen i en pressemeddelelse

ScanMek igen
Salgschefen har ikke mindst bidt mærke i, at en del kunder har henvendt sig for at høre, om og hvornår der bliver en ScanMek også i 2018.

- Det gør der naturligvis. Det har virkelig været positivt at mærke interessen for arrangementet. Nu gearer vi os til at præsentere hele paletten af maskiner fra vores store importprogram. Vi satser på et vise såvel Komatsu og Manitou som Weycor og Mustang. Og naturligvis også noget stort fra McCloskey og lifte fra vores nyeste import, PB Platforms, siger Jørn Rauff Larsen videre.

Foruden maskiner fra det store Scantruck-repertoire, kommer ScanMek Øst også til at byde på et bredt udvalg af skovle, rotortilt og andet tilbehør fra eksterne leverandører. Blandt de eksterne bliver i øvrigt også pølsemanden.

Ringsted-folkene har naturligvis kopieret det vigtige element fra ScanMek-messerne i Skive, som omfatter både fast føde og noget læskende til de besøgende.
Sigh

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109