23948sdkhjf

Han skal udvikle 1.200 boliger og 120.000 kvm erhverv

Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C har ansat Lars Bloch som direktør, og han kommer dermed til at stå i spidsen for det omfattende byudviklingsprojekt, der har op mod 1.200 nye boliger og 120.000 kvadratmeter erhvervsbyggeri på tegnebrættet.

Lars Bloch kommer fra en stilling som sekretariatschef for Musicon-projektet i Roskilde og har erfaring fra virksomheder som Skanska, NCC Property Development og Keops.

Han har allerede et godt kendskab til udviklingsområdet Høje Taastrup C, idet han, som ansat i Høje-Taastrup Kommune, var med til at gennemføre den arkitektkonkurrence, der ligger til grund for projektet.

- Vi står foran en omfattende byudvikling i det centrale Høje Taastrup, og vi er sikre på, at Lars Bloch kan løfte opgaven i fællesskab med de kommende investorer, rådgivere og andre interessenter, udtaler Michael Ziegler, der er borgmester i Høje-Taastrup Kommune og formand for arealudviklingsselskabet.

Den nye direktørs første opgaver bliver at igangsætte salg af byggeretter og påbegynde byggemodningen, der skal skabe grundlag for de konkrete byggegrunde og etableringen af et parkstrøg mellem Høje Taastrup Station og City 2. Han får også til opgave at opbygge sekretariatet for Høje Taastrup C

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125