23948sdkhjf

Udskyder stort byggeprojekt

Danish Crown skal spare, og derfor vælger koncernen at udskyde planerne om at bygge et nyt domicil til sig selv og datterselskabet Tulip.

- Vi står i en situation, hvor vores ejeres bytteforhold – altså forskellen på omkostningerne ved at opdrætte en gris og prisen, den kan sælges for – er udfordret af en lav notering, så derfor mener vi ikke, det er det rigtige tidspunkt at bygge, siger administrerende direktør Jais Valeur i en pressemeddelelse.

Det er et år siden, at Danish Crown lancerede sine byggeplaner med henblik på at samle de cirka 650 ansatte, som i dag arbejder på tre forskellige adresser i Randers. 

Projektet tager afsæt i Tulips nuværende kontorbygning i Sdr. Borup, som forbindes den med en tidligere pølsefabrik på nabogrunden, der ombygges til nye formål. Foruden kontorarbejdspladser er tanken at etablere et innovationskøkken og et masterchef-køkken med modningsrum til oksekød og skinker.

I planerne indgår også en historisk udstilling om Danish Crown og en slagterbutik, hvor medarbejderne kan købe ind til aftensmaden fra et udvalg af virksomhedens produkter.

Danish Crown sætter ingen dato for, hvornår man forventer, at byggeriet kan stå færdigt. Men 

. Det ændrer ikke ved rationalet i at samle Danish Crown og Tulip Food Company under et tag. Men det bliver i hvert fald ikke i starten af 2020, som det oprindeligt var planlagt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.158