23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Gefion Group, BetaPack og Øllgaard

Gefion Group
Christian Rohde, 47 år, er ansat som projektleder i Gefion Group. Han er en afslutter, der brænder for at levere et godt resultat og sikre tilfredse kunder. I Gefion Group har han ansvar for tre projekter Amager Strandvej med 40.500 etagemeter, Engvej med kollegium, hotel og detail i alt 23.000 etagemeter og ombygningen af Stadsgraven med 4.300 etagemeter til bolig.

Christian Rohde er uddannet bygningskonstruktør fra Horsens og har i 20 år arbejdet på primært større byggeprojekter hos blandt andet Skanska og NCC.

Han kommer fra MT Højgaard, hvor han var projektchef på Københavns nye skole på Kalvebod Brygge tegnet af Lundgaard & Tranberg.

BetaPack
Peter Buch Nielsen er ansat som Byggeteknisk Rådgiver i BetaPack A/S. Peter har en baggrund som tømrer, men har de seneste 19 år arbejdet indenfor salg i B2B- markedet for Würth Danmark A/S. De sidste otte år var Peter regionschef med ledelsesansvar og forretningsudvikling i Byg-divisionen.

Peter Buch Nielsen bliver en del af byg-teamet hos BetaPack og skal være med til at udbygge markedsandele primært med kunder i Jylland, samt sikre firmaets kunder får den optimale viden og rådgivning indenfor især dampspærresystemer i byggeriets faser.

Øllgaard
Kristian Duch Søndergaard, 42 år, er ansat som projektleder i Øllgaard Rådgivende Ingeniører A/S.

Kristian er uddannet civilingeniør og kommer fra en tilsvarende stilling hos Sweco, hvor han har været projektleder på større projekter inden for forsyning og drikkevand.

Hos Øllgaard indgår Kristian i det team, der står bag nybyggeriet at vandværkerne ved Søndersø, Lejre og Thorsbro. Derudover skal han løse andre opgaver inden for vandforsyning, spildevand, kloak og afløb.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125