23948sdkhjf

Niras køber rådgiver

Holbæk-kontor vokser nu til 35 medarbejdere

Rådgivningsgiganten Niras overtager Andersen og Grønlund og opruster dermed forretningen inden for vej- og trafikrådgivning på Sjælland 

Andersen & Grønlund beskæftiger ni medarbejdere, der rådgiver om alle aspekter inden for veje og trafik. Kundelisten omfatter en lang række sjællandske kommuner samt flere virksomheder og forsyningsselskaber.

Efter indflytningen, der er planlagt til senere i 2018, vil Niras-kontoret i Holbæk omfatte 35 medarbejdere med kompetencer inden for miljø, forsyning og veje.

- Sammenlægningen af de to virksomheder opfylder et stort ønske om at styrke de vej- og trafikkompetencer, vi i dag kan tilbyde fra Niras’ kontor i Holbæk. Kunderne i Andersen & Grønlund får samtidig adgang til den mangfoldighed af ydelser og kompetencer, som Niras i dag tilbyder, og det ser vi et stort potentiale i, siger forretningschef for Veje og Trafik, Torben Henneberg Sørensen, i en pressemeddelelse.

De to indehavere af Andersen & Grønlund, Dan Andersen og Jacob Dahlin, og alle nuværende medarbejdere fortsætter under den nye ejer. Dan Andersen indtræder i en rolle som afdelingsleder for veje og trafik på Holbæk-kontoret.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141