23948sdkhjf

DGI-byen får et klimaløft

Tech-virksomheden Geniebelts app skal sikre, at tidsplanen holder under renoveringen af DGI-byen i København

Den hurtigt voksende iværksættervirksomhed Geniebelt skal lette kommunikationen, når DGI-byen i København skal energirenoveres.

Virksomhedens nye app skal sikre, at de involverede elektrikere, tømrere, malere, murere, rådgivere og arkitekter kommunikerer bedre og dermed overholder tidsplanen.

Appen skal i korte træk holde alle parter opdateret på tidsplanen. Via appen kan de involverede på byggepladsen rapportere fremdrift og indmelde problemer samt stille spørgsmål til dem på kontoret, så parterne sparer tid på administration, e-mails og opkald.

Det er pensionsselskabet PKA, der nu giver DGI-byen et klimaløft. Pensionsselskabets klimafond Sustainsolutions lægger pengene til en omfattende renovering af både hotelværelser og konference- og sportsfaciliteter.

Største projekt
Renoveringen er den hidtil største for Sustainsolutions. Projektet har en værdi på 38 mio. kroner og skal gøre DGI-byens faciliteter grønnere og mere effektive. Projektet, der netop er påbegyndt, indebærer blandt andet installation af LED-belysning og nye ventilations- og energisystemer, der forventes at spare mere end 100 ton CO2 årligt.

Konceptet er, at fondens investering forrentes af provenuet fra energibesparelsen. Hvis besparelsen er større end forrentningen, tilfalder differencen ejendommens ejer.

Christian Nieport, adm. direktør i Sustainsolutions, kan med sin erfaring som totalentreprenør godt nikke genkendende til adskillige projekter, hvor kommunikationen har kunnet forbedres.

- Det er svært at koordinere deadlines og arbejdspakker hos underleverandørerne og det fører ofte til en ineffektiv proces. At lette denne proces betyder besparelser i tid og i sidste ende penge, siger han i en pressemeddelelse.

Geniebelt

Geniebelt leverer software til styring af byggeprojekter i realtid. Geniebelts løsning anvendes på projekter af alle størrelser og forbedrer den måde, hvorpå projektets parter kommunikerer og organiserer sig

Produktet er en digital platform til byggesektoren, der blandt andet kan skabe overblik over projekter, administrere projektets dokumenter, registrere løste opgaver og skabe overblik over tidsplanen

Målgruppen er primært byggeledere og bygherrer

Værktøjet anvendes nu på mere end 20.000 projekter i over 30 lande
 

Sustainsolutions

I 2015 investerede PKA 300 mio. kroner i energifonden Sustainsolutions, som tilbyder fuldt finansierede energivenlige løsninger

Sustainsolutions energirenoverer beboelse, kontor-, produktions-, undervisnings- og sportsfaciliteter for virksomheder, almene organisationer, offentlige samt selvejende institutioner
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125