23948sdkhjf

Jubilæumsmaskine får hovedrolle

Liebherr gravemaskine nummer 75.000 præsenteres på JMM-Groups stand

Det bliver farvestrålende og helt specielt, når den danske Liebherr-importør JMM-Group byder velkommen på E&H. En ganske særlig Liebherr-gravemaskine får nedmlig hovedrollen på JMM-standen i Herning.

- Det lykkes os at få Liebherrs gravemaskine nummer 75.000 til Danmark og til en central placering på vores stand på E&H. Maskinen er en 18 tons Liebherr A 918 Compact Litronic hjulgravemaskine, og ingen vil være i tvivl om, hvilken maskine der er jubilæums-graveren. Da den rullede ud af produktionshallen, var den dekoreret af Claudia Walde, som er intet mindre end et verdensnavn inden for graffiti-kunsten under navnet MadC. En stor skare af fabrikkens omkring 1.700 ansatte var på plads til at klappe jubilæumsmaskinen på vej", fortæller salgsdirektør Leif Rudebeck Petersen hos JMM-Group.

Gravemaskine nummer 75.000 er en direkte efterkommer af den første hjulgravemaskine, som virksomhedens stifter, Hans Liebherr, skabte i 1954. Med sine seks hjul, en vægt på 7,5 tons og 25 kraftfulde heste i motorrummet blev Liebherrr L 300 Europas første hydrauliske gravemaskine. Maskinens design satte helt nye standarder på flere områder.

Den farvestrålende A 918 Compact Litronic får naturligvis selskab af et bredt udvalg af andre Liebherr-maskiner på E&H 2018.

- Vi tager både gummihjulslæssere, dozer, gravemaskiner, hjulmaskiner og industrimaskiner med, og så glæder vi os i øvrigt til igen at få lejlighed til at møde de mange fagfolk fra entreprenørbranchen til en maskinsnak. Vores store telt bliver ramme om vores egen maskinfestival, hvor der både bliver gang i grillen, noget fugtigt til de tørre ganer, og levende musik, fortæller Leif Rudebeck Petersen.

JMM byder også gæsterne på muligheden for at få gevinster med sig hjem. Hver dag trækkes der lod om bl.a. Liebherr-jakker. Førstepræmien i lodtrækningerne er en helikoptertur over messeområdet. Både nye og garvede maskinførere får tillige mulighed for at dyste på færdigheder i en gravemaskine, og her er der originale Liebherr-cykler på spil.
tøtte

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141