23948sdkhjf

By & Havn henter ny topchef hos Realdania

Udviklingsselskabet By & Havn har kigget mod Realdania i jagten på sin nye adm. direktør.

49-årige Anne Skovbro, som i øjeblikket er filantropidirektør i Realdania, bliver ny topchef hos udviklingsselskabet, som står for udviklingen af Københavns mange havnearealer og nye bydele som Nordhavn og Ørestad.

Anne Skovbro afløser Jens Kramer Mikkelsen, der fratræder stillingen d. 31. juli som led i et generationsskifte i By & Havn.

- Med sin stærke og mangeårige erfaring inden for byudvikling er (Anne Skovbro, red.) et perfekt match til de opgaver, som en administrerende direktør i By & Havn skal håndtere. Med denne ansættelse sætter vi kursen for By & Havn i de kommende år og vi har store forventninger til at Anne Skovbro løfter disse opgaver i fællesskab med By & Havns dygtige medarbejdere, siger bestyrelsesformand for By & Havn Carsten Koch i en pressemeddelelse.

Stået for filantropi-evaluering
Anne Skovbro har været filantropidirektør hos Realdania siden 2015 og stået i spidsen for en evaluering af den tidligere filantropiske strategi og en udvikling af Realdanias Filantropistrategi 2018-2021.

- By & Havn er en fantastisk motor til at bevæge de store udviklingsområder i København som Ørestad og Nordhavn til bæredygtige bydele i international klasse og skabe en levende havn, som både omfavner det rekreative og en velfungerende erhvervshavn under ét. Jeg glæder mig til at samle tråden op og fortsætte den dygtige udvikling af selskabets opgaver, som jeg kender fra den anden side af bordet, udtaler Anne Skovbro i pressemeddelelsen.

Hun tiltræder officielt i By & Havn den 20. august 2018.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141