23948sdkhjf

Efter ny salgsrekord: Så meget tjente HusCompagniet i 2017

Danmarks største typehusfirma går atter frem. Omsætningen rundede 3 mia. kroner sidste år.

HusCompagniet fortsætter væksten med en omsætning på 3,1 mia. kr. og et resultat af primær drift før renter og afskrivninger (EBITDA) på cirka 260 mio. kr. i 2017.

Det oplyser landets største typehusfirma selv i en pressemeddelelse.

HusCompagniet, der har sit hovedsæde i Horsens, solgte sidste år omkring 1.900 huse i Danmark, Sverige og Tyskland. Det er en samlet fremgang på godt 30 procent fra 2016, hvor typehusfirma solgte 1.444 huse.

Fremgangen trækkes blandt andet af det tyske marked, som HusCompagniet har satset strategisk på de sidste par år. Således er der nu åbnet afdelinger i Lübeck, Rostock, Bremen og Hannover som supplement til de ”gamle” afdelinger i Flensborg, Neumünster og Hamborg.

- Tyskland besidder et åbenlyst vækstpotentiale for os, som vi ihærdigt arbejder på at indfri i disse år. Vi har siden åbningen af det første kontor i 2013 haft et stigende salg siden, og gør nu klar til at satse endnu hårdere på tysk succes. Derfor er det stærkt gået af hele virksomheden at lande et så godt regnskab, når der er så lidt hjælp at hente fra markedsvæksten i Danmark og Sverige lige nu. Vi formår at gøre 2017 til det bedste år i HusCompagniets historie, hvilket er virkelig stærkt gået, siger koncernchef Steffen Baungaard.

Med 2017-tallene har HusCompagniet øget andelen af huse solgt i Sverige og Tyskland fra cirka 10 til 20 procent. Det betyder dog ikke, at Danmark er glemt. Efter etablering af nye afdelinger i Næstved og Holbæk åbnede HusCompagniet den 1. maj en afdeling i Randers, som markerer indledningen på en jysk offensiv med yderligere 2-3 nye salgskontorer undervejs.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173