23948sdkhjf

Zurface og Randers Tegl indgår nyt samarbejde om belægninger

Zurface skal fremover varetage salget af belægningsklinker og havetegl fra Randers Tegl til det professionelle marked

Granit og tegl kan sagtens kombineres i fremtidens belægninger med naturmaterialer.

Det mener i hvert producenten af natursten, Zurface A/S, og teglproducenten, Randers Tegl, som nu går sammen om at styrke udbredelsen af granit og tegl i belægninger.

Fremover vil Zurface A/S således håndtere salget af belægningsklinker og havetegl fra Randers Tegl til det professionelle marked.

- Granit og tegl er skabt af naturen, og på den måde er der en god synergi mellem produkterne. Vi oplever en stigende interesse efter belægningsklinker og havetegl, fordi de åbner nye muligheder for at skabe unikke belægninger og uderum - alene eller i kombination med eksempelvis granit, siger marketingdirektør og partner Torben Enøe Rasmussen fra Zurface i en pressemeddelelse.

Lav vandoptagelse
Den danskejede virksomhed leverer natursten til belægninger facader, gulve og interiør og er eksempelvis ene om at bryde og producere granit fra Bornholm.

Randers Tegl, der har produceret tegl i mere end 100 år, lancerede de nye klinkeprodukter og tegl til haven i 2014.

- Tegl er fremstillet af ler og skiller sig ud fra andre produkter til belægninger. De har et rustikt og naturligt udtryk, og de er farveægte, fordi de er brændt ved temperaturer på over 1.000 grader. Det sikrer en lav vandoptagelse og dermed en væsentligt længere levetid end andre belægningstyper, udtaler salgschef Jørgen Hansen fra Randers Tegl i pressemeddelelsen.

Randers Tegl vil fortsat selv håndtere salg af belægningsprodukterne til byggemarkeder og private.

Belægningsklinkerne og havetegl produceres på Hammershøj Teglværk i Tjele, der er et af Nordeuropas største og mest moderne teglværker.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156