23948sdkhjf

Rådgiver åbner afdeling i Odense

V2C har ansat tidligere direktør og partner i Creo Arkitekter til at stå for opstarten

Massiv byudvikling omkring den centrale Thomas B. Thriges Gade, modernisering og udbygning af Odense Universitetshospital samt renovering af havneområderne præger bygge- og anlægsaktiviteten i Odense i disse år.

Aktiviteten i byen samt den øvrige del af Region Syddanmark får nu den københavnske bygherrerådgiver V2C til at åbne en afdeling i Fyns største by og har ansat tidligere direktør og partner i Creo Arkitekter Hans Toksvig Larsen til at stå for afdelingens opbygning.

- Den udvikling vil vi gerne være med til at præge med henblik på både at sikre de private og offentlige bygherrer et optimalt udbytte af de investerede midler og for at sikre optimale udfoldelsesmuligheder for de fremtidige brugere. Vi har positive forventninger om indenfor et par år at opbygge en ny afdeling med seks til 10 højt kvalificerede, uvildige advisors, siger Hans Toksvig Larsen, der får titel af markedskoordinator.

25 år hos Creo
Hans Toksvig Larsen kommer til V2C fra et job som udviklingschef i rådgivningsvirksomheden Midtconsult P/S.

Han rykkede umiddelbart efter i 1984 at have afsluttet arkitektuddannelsen fra Arkitektskolen i Aarhus til Odense, hvor han blandt andet gennem 25 år var ansat i Creo Arkitekter A/S.

Her startede Hans Toksvig Larsen i 1989 som arkitekt, senere fik han personaleansvaret og i perioden 2010 til 2015 var han - parallelt med udnævnelse til Kongelig Bygningsinspektør for Inspektorat 4 i en fire års periode fra 2008 - adm. direktør.

- Jeg glæder mig til at spille med på V2C’s bane både som "iværksætter" med opbygning af en ny afdeling i Odense, og som advisor, der med afsæt i nytænkning af byggeriets processer skaber bedre byggerier og merværdi til bygherrerne, siger Hans Toksvig Larsen i en pressemeddelelse.

Anden afdeling
Ekspansionen til Odense er det andet knopskyd efter V2C’s etablering for fire år siden i København.

For halvandet år siden åbnede virksomheden en afdeling i Aarhus og har i øjeblikket 42 ansatte.

Det seneste offentliggjorte regnskab fra 2016 var virksomheden tredje hele regnskabsår og viste en bruttofortjeneste på 22,3 mio. kroner og en bundlinje på 1,5 mio. kroner før skat.

Læs mere om: V2C
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141