23948sdkhjf

Nyt boligkvarter klar til byggestart i Hornbæk

Første etape forventes at stå færdig til maj næste år.

På et tidligere landbrugsareal ved Carl Bødker Nielsens Vej i Hornbæk vil et nyt boligområde med 64 helårsboliger i løbet af de kommende år skyde op.

Hornbæk Skovpark hedder projektet, der opføres i hovedentreprise af Bgb A/S med afdelinger i Skive og Ishøj.

Første etape består af 14 dobbelthuse og 12 lejligheder, som kommer til at ligge i et grønt parkområde med store fællesarealer. Salget er indledt, og boligerne i første etape vil efter planen stå færdige i maj 2019.

Det er Holbæk-arkitekterne Edvars & Edvars, der har tegnet projektet for Hornbæk Skovpark A/S.

- Vi synes selv, at vi har udviklet nogle helt vidunderlige boliger, som kommer til at ligge i et naturskønt område. Fra alle boliger vil være nem adgang til det fri, enten via altan eller terrasse, og store vinduespartier får boligerne til at smelte sammen med naturen, siger indehaver Jes Edvars.

Hovedentreprenøren Bgb har rødder og administration i Skive, men projektafdelingen ligger i Ishøj, hvorfra virksomheden har udført en lang række sjællandske byggeprojekter i blandt andet Carlsberg Byen, på Frederiks Brygge i Københavns Sydhavn og på Kronborg Strand i Helsingør. Aktuelt arbejder Bgb som totalentreprenør på et projekt med 82 boliger i Trylleskov Strand samt på et nyt stort jobcenter i København, hvor Lundbecks tidligere kontorbygninger på Ottiliavej i Valby renoveres og ombygges.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125