23948sdkhjf

Sådan vil Nama Parken i Midtjylland se ud

I Nørre Snede mellem Horsens og Herning opføres lejligheder med skovkig

Opførelsen af Nama Parken i Nørre Snede er nu kommet et stort skridt nærmere. I to markante punkthuse, hver på fire etager, vil blive etableret cirka 20 attraktive lejligheder i centrum af Nørre Snede.

Det nye byggeri er tegnet af en af nordens største arkitektvirksomheder, Arkitema Architects, i tæt samarbejde med Nørre Snede Byinvest ApS, som står bag projektet. Nama Parken kommer til at ligge på den vestlige del af det område, hvor den nedlagte maskinfabrik Nama ligger - og hvor nedrivningen af de gamle bygninger allerede er godt i gang.

Udsigt til skov
Lejlighederne i Nama Parken opføres i solide materialer og god kvalitet, og de bliver lyse og indbydende. Alle lejlighederne får en eller to altaner eller terrasse, og nogle af dem får en virkelig god udsigt mod Brande og Nedergaard Skov.

- Den endelige udformning af lejlighederne fastlægger vi i dialog med de, som er interesseret i at flytte ind. Vi har lidt tid endnu mulighed for at justere antallet af større og mindre lejligheder, siger bestyrelsesformand Ole Nørgaard Andersen fra Nørre Snede Byinvest i en pressemeddelelse.

Han fortæller også, at det fortsat er under overvejelse, om alle lejlighederne skal være ejerlejligheder, eller om det ene af punkthusene etableres som andelsboliger.

- En andelsbolig kan være en fordel for lidt ældre købere, da finansieringen i så fald kan blive nemmere, siger han.

Kaptain

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11