23948sdkhjf

Aart architects vil udvikle markedet

Aart opruster med Pernille Stahlschmidt Tørning som ny afdelingsleder og markedschef for det danske og svenske marked

Aart architects er i rivende udvikling.

Med et strategisk sigte på Norden opkøbte den danske arkitektvirksomhed i februar norske SJ arkitekter, og strategien føres nu videre med ansættelsen af Pernille Stahlschmidt Tørning som ny afdelingsleder i København og markedschef for det københavnske og svenske marked.

- Vi rådgiver i dag ambitiøse bygherrer i hele Norden - på tværs af den private og offentlige sektor. Ansættelsen af Pernille Stahlschmidt Tørning skal ses i netop det lys, siger Torben Skovbjerg Larsen, stiftende partner og adm. direktør i Aart architects.

- Med hende ombord supplerer vi vores organisation med stærke kompetencer, der kan drive udviklingen af vores kontor på Islands Brygge og positionere os endnu stærkere i København og Sverige, tilføjer han.

Baggrund i ledelse
Pernille Stahlschmidt Tørning kommer med en baggrund inden for ledelse, administration og akkvisition. En erfaring, som hun vil bringe ind i driften af Aart architects’ københavnske afdeling og strategiske sigte på at udvikle markedet og sætte kunderelationer øverst på dagsordenen, så der skabes grobund for yderligere vækst i København og Sverige.

En stærk trio i København
Pernille Stahlschmidt Tørning kommer til at stå i spidsen for AART architects’ trio i København, hvor hun vil lede arbejdet i tæt dialog med Rasmus Højkjær Larsen og Nanna Flintholm, der som associerede partnere er dedikerede til udviklingen af afdelingens projekter og generelle faglighed.

I tillæg vil Rasmus Højkjær Larsen få en understøttende rolle i den strategiske udvikling af markedet og dialog med kunder.

- Jeg ser frem til at blive en del af Aart architects, som står midt i en fantastisk udvikling. Det er en virksomhed med en høj faglighed, og jeg ser spændende muligheder i at løfte min erfaring ind i den videre udvikling af virksomheden - både i forhold til at drive det stærke team i København og de mange gode relationer til kunder i hovedstadsregionen og på den anden side af sundet, fortæller Pernille Stahlschmidt Tørning, der i kraft af sin ledende rolle også indtræder som associeret i Aart architects.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.252