23948sdkhjf

Fredericia-firmaer skal bygge midlertidig politiskole

4.500 kvadratmeter pavillonbyggeri skal stå færdigt til september.

Egil Rasmussen A/S skal med Mobilhouse A/S som underleverandør opføre midlertidige faciliteter til den nye vestdanske politiuddannelse i Fredericia.

De to lokale firmaer er netop offentliggjort som vinder af hovedentreprisen, der omfatter et cirka 4.500 kvadratmeter stort pavillonbyggeri på Ryes Kasserne.

- Vi er beærede over, at blive udvalgt til at etablere den nye midlertidige politiskole. Det er et stort projekt og vi er glade for at kunne benytte vores spidskompetencer inden for modulbyggeri til at sikre gode rammer for politieleverne og organisationen bag, siger administrerende direktør hos Mobilhouse, Benny Møller, i en pressemeddelelse.

Når de midlertidige skolebygninger står færdige i september 2018, vil det være med plads til 288 studerende og 50 lærere.

Hovedbygningen organiseres i tre klasserumslænger omkring et centralt, dobbelthøjt atrium, der skal anvendes til magtanvendelses- og selvforsvarstræning, Derudover etableres en pavillonbygning for omklædning og bad.

Facaden bliver primært beklædt med Rockpanel i antracitgrå som en sammenhængende facade.

Den midlertidige politiskole skal efter planen stå i to år, indtil et nyt permanent byggeri er klar i Vejle. Det har tidligere været fremme, at det koster Rigspolitiet cirka 40 mio. kroner at etablere de midlertidige faciliteter på Ryes Kasserne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109