23948sdkhjf

ARENAKVARTERET

- En boligoase i midten af Ørestaden

Royal Arena har lagt navn til Ørestadens nye boligområde, Arenakvarteret - et grønt og varieret bykvarter med en elegant overgang fra byfælled til Kalvebod Fælled. Almennyttigt boligbyg-geri præger tre af byggegrundene: Park-, Skov- og Nordre Fælledkvarteret, mens også plejebo-liger for sindslidende og multihandicappede er blevet opført syd for den store arena.

En totalentreprise i modulformat

Scandi Byg a/s er Danmarks førende producent af industrielt fremstillet modulbyggeri. Modu-lerne produceres på egen fabrik i Løgstør i overensstemmelse med arkitektens ønsker og monteres herefter direkte på byggepladsen. Scandi Byg er totalentreprenør på Park-, Skov- og Nordre Fælledkvarteret.  

Læs mere her

Skulpturelle boliger og specialdesignet tegl

ONV Arkitekter er hovedarkitek-ten bag Park-, Skov- og Nordre Fælledkvarteret – i samarbejde med JAJA Architects, som også har stået for landskabsdelen. Tre byggegrunde, hvor arkitekturen har været præget af en begavet lokalplan, der har skabt både mu-ligheder og begrænsninger for formgivningen. 

Læs mere her

Et ædelt ydre

Det succesfulde samspil med Strøjer Tegl er et af de aspekter, som Søren Rasmussen og ONV Arkitekter er særligt stolte af i forbindelse med deres arbejde i Arenakvarteret. En opgave, der desuden har været hjulpet godt på vej gennem deres gode relati-on til totalentreprenøren. 

Læs mere her

Fundament til punkt og prikke

HMN Entreprenøren A/S udfører en bred vifte af opgaver, der alle har et udgangspunkt i jorden tilfælles – det være sig fjernvar-me, kloak-, beton- eller anlægs-arbejde. Entreprenørvirksom-heden har blandt andet støbt punktfundamenterne til det præfabrikerede modulbyggeri i Park-, Skov- og Nordre Fælled-kvarteret. 

Læs mere her

Bærende stålløsninger og nicheproduktion

LSM:Steel Construction er specialister i stålløsninger – herunder altaner, trapper, bærende konstruktioner og lignende. Den nordjyske stålvirksomhed har stået for leveringen af samtlige bærejern, hvorpå Scandi Bygs moduler er blevet monteret. 

Læs mere her

Robuste byggerier som favner skrøbeligheden

AI Arkitekter & Ingeniører har været totalrådgivere på to specialplejeboliger i Arenakvarteret til henholdsvis sindslidende og multihandicappede borgere. De to bebyggelser, der ligger i samme karré ud til en kanalgade mod vest og gårdhave mod øst, blev indviet i start 2018

Læs mere her

Læs hele tillægget her

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094