23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Gefion Group og Sweco

Gefion Group
Bjørn Laursen, 32 år, er ansat som senior projektudviklingschef i Gefion Group med ansvar for udviklingen af Gefion Groups nye projekt med 40.500 etagemeter boliger samt erhverv på Amager Strand. Bjørn er økonomiuddannet og kommer fra Lidl-kæden. 

Mads Perret-Gentil, 31 år, er ansat som projektudviklingschef i Gefion Group med ansvar for udviklingen af to af Gefion Groups boligprojekter Fredens Gård på Blegdamsvej og det kommende højhus på Nuuks Plads på Nørrebro. Mads er uddannet tømrer og bygningskonstruktør, og han har beskæftiget sig med ejendomsudvikling og entreprenørbranchen i mere end 15 år. Senest har han arbejdet for blandt andet NCC som projektchef.

Sweco
Esben Molsted er udnævnt til gruppeleder for Byggeri i Sønderborg. Esben har været ansat siden 2005 og har i igennem årene opbygget et godt lokalt kundenetværk i det syd- og sønderjyske marked. 

Hans Sommerlund er ansat som projektchef i Aarhus. Hans kommer fra en stilling som drifts- og projektchef hos Datea og har tidligere været ansat hos Bacon. Hans vil få en vigtig rolle i den videre udvikling af bygherrerådgivning i Byggeridivisionen i Vest. 

Niels Thorbjørn Mikkelsen er ansat som BIM/IKT chef i Byggeridivisionen i Syddanmark. Niels kommer senest fra en stilling hos Rambøll Odense, hvor han bl.a. har beskæftiget sig med udarbejdelse af 3D-modellerer, kollisions- og konsistenskontroller i Solibri, IKT-ledelse på projekter. Niels vil indgå i samarbejdet med de nuværende BIM/ IKT chefer. 

Stig Peters er ansat som senior byggeleder i afdelingen for Projekt- og Byggeledelse i Glostrup. Stig er dimitteret som diplomingeniør i 1992, bygningsretningen. Han kommer fra en stilling i MT Højgaard, hvor han har forestået mange aspekter i opførelsen. Han forventes at skulle udføre en byggelederrolle på Nyt Hospital Herlev.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125