23948sdkhjf

Badehotel har succes med gammel byggestil

Strandhotellet Blokhus’ helt særlige byggestil og indretning har fascineret hotelgæster siden åbningen

Da byggeriet af Strandhotellet Blokhus begyndte, var det med store krav til indretning, byggestil og håndværksmæssige traditioner.

Blandt andet skulle vinduerne have fordelene ved at være nye og samtidig frembringe den klassiske, traditionelle badehotelstemning.

Det har nu - trekvart år efter åbningen - vist sig at være den rigtige prioritering. Efterspørgslen på den unikke og arkitektoniske oplevelse har nemlig vist sig at være høj.

Det hele spiller sammen
- Vi oplevede lige fra åbningen en stor efterspørgsel på vores værelser, og både til jul og nytår har hotellet været fuldt booket. Vi har fået rigtig meget positiv feedback, siger Marie Louise Ebdrup, der ejer Strandhotellet Blokhus sammen med sin mand, i en pressemeddelse fra Frovin Vinduer & Døre.

Noget af det, der især har fascineret de mange hotelgæster, er strandhotellets helt særlige byggestil og indretning.

- Udvalget af møbler og tapet har fået positive kommentarer med på vejen, men også vores vinduesvalg har fået megen opmærksomhed, da vinduerne har fået en stor betydning for bygningens samlede udtryk, siger Marie Louise Ebdrup.

Det er Nieland A/S og Brix|Nordberg Arkitektur, der har været rådgiver på projektet. Dermed var det også dem, der vurderede, at de kitfalsede koblede vinduer fra Frovin Vinduer & Døre kunne bidrage til det helt rigtige udtryk.

- De spiller godt sammen med de øvrige valg af møbler, farver, byggeteknikker- og materialer. Og det er kun glædeligt at høre, at det bidrager til en hyggelig stemning, og at gæsterne allerede nu har et ønske om at vende tilbage, fortæller Peter Brix fra Brix|Nordberg Arkitektur.

Strandhotellet ved Vesterhavet åbnede 1. juli 2017 og har ikke haft en eneste lukkedag siden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157