23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Arkitektfirmaet Vallentin Haugland, Aarhus Kommune, Niras og GSV Materieludlejning

Arkitektfirmaet Vallentin Haugland
Marie-Louise Ejstrup Albertsen er ansat som grafisk designer og PQ medarbejder, ved Arkitektfirmaet Vallentin Haugland. Marie-Louise er udlært mediegrafiker hos Arkitektfirmaet C.F. Møller og har de seneste år arbejdet med marketing i forskellige brancher.

Aarhus Kommune
Henrik Seiding, 45 år og cand.sciens.pol., tiltræder senest 1. juli som direktør for Teknik og Miljø i Aarhus Kmmune. Henrik Seiding kommer fra en stilling som executive direktør i Rambøll Management Consulting. Her har han blandt andet har haft fokus på at hjælpe den offentlige sektor med at skabe gode resultater inden for byudvikling, klimaløsninger, energi og vand. Henrik Seiding har også erfaring med politisk rådgivning og optimering af arbejdsgangene i den offentlige sektor. Han har haft flere ansættelser i Finansministeriet, hvor han senest var kontorchef i Center for Kvalitet, Afbureaukratisering og Ledelse.

Niras
Nina Lassen Simony, 35 år, er udnævnt til Business Development Manager i Niras’ Food & Beverage-enhed med ansvar for forretningsudvikling og udvalgte key accounts.

Nina Lassen Simony har en masteruddannelse i marketing fra Kingston University og har bl.a. arbejdet med projektledelse, forretningsanalyse, procesoptimering og facilitering i Danmark såvel som i udlandet. Hun har været ansat i Niras siden 2012.

GSV Materieludlejning
Henrik S. Iversen er ansat som sælger i Syddanmark med speciale i entreprenørmateriel og lifte hos GSV Materieludlejning. Henrik S. Iversen kommer senest fra en stilling som projektleder i en industrivirksomhed i Esbjerg og har tidligere arbejdet i udlejningsbranchen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173