23948sdkhjf

Tidligere Rambøll-domicil skal være boliger

Lejligheder fra 60 til 150 kvm skal etableres i de tidligere kontorlokaler

40 nye lejeboliger samt 600 kvm erhvervslejemål i stueetagen er på vej i Willemoesgade 2 i Esbjerg, hvor PFA Ejendomme har solgt det tidligere Rambøll-kontor til E. Bank Lauridsen Holding.

- Vi er selvfølgelig klar over, at der lige nu planlægges og etableres mange lejligheder i midtbyen, men vi har en stor tro på at den urbanisering, som vi ser i andre byer, herunder København og Århus, også vil smitte af som en trend her i Esbjerg, udtaler Erik Bank Lauridsen i en pressemeddelelse.

Ejendommen har stået tom en kortere periode, siden Rambøll i efteråret flyttede ind i sit nybyggede domicil på Bavnehøjvej.

Det er Colliers International i Vejle, der har formidlet handlen. Direktør og partner, René Neesgaard, betegner Erik Bank Lauridsen som den helt rigtige køber:

- Han har de helt rette visioner for projektet som sådan - og for Esbjerg i det hele taget, siger René Neesgaard.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1998 med C.F. Møllers Tegnestue som arkitekt, og er ifølge JydskeVestkysten handlet for "et anseeligt trecifret millionbeløb".

De 40 boliger vil variere i størrelse fra 60 til 150 kvm. Går alt efter planen, vil ombygningen være gennemført inden sommeren 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112