23948sdkhjf

FB Gruppens rytterhus er rejst i Farum

Projekt med 32 meget efterspurgte boliger står færdigt til september

Befolkningstallet i Furesø Kommune har rundet 40.600, og efterspørgslen på nye boliger i den nordsjællandske kommune stiger.

Projektudvikleren FB Gruppen A/S, der også står bag udviklingen af det historiske Grønttorvet i Valby samt en række prisbelønnede byggerier i København og på Frederiksberg, er i fuld gang med at søge at imødekomme efterspørgslen i Furesø.

Det sker med byggeriet af 32 lejligheder på Paltholmvej i Farum, der skal stå klar til indflytning i september. Første spadestik var i oktober, og i sidste uge kunne projektudvikleren sammen med arkitekter, håndværkere, investor og politikere fejre rejsegilde for byggeriet, der er tegnet af Oliver Grundahl Architecture.

- I gør det godt på byggepladsen, og det er en fornøjelse at betragte, hvordan illustration og vision med de fleksible og lyse boliger dag for dag bliver omsat til virkelighed. Jeg er rigtig glad for at se, hvordan byggeriet tager form og på bedste vis opfylder intentionerne i lokalplanen og viser sig fra sin bedste side her på denne frostklare vinterdag, sagde Oliver Grundahl fra talerstolen.

Byrådsmedlem Egil Hulgaard (K), der er udvalgsformand for byudvikling og bolig i Furesø byråd, deltog også ved rejsegildet og var begejstret for, hvad han så:

- Det er en flot bygning, der udføres i høj kvalitet og som opføres på rekordtid. Jeg kunne ønske mig, at FB Gruppen og deres team fik mulighed for at bygge nogle af de offentlige byggerier, som vi jo må konstatere, ind imellem tager lidt længere tid at opføre, sagde Egil Hulgaard.

32 lejligheder
Rytterhus kommer til at bestå af 32 private to-fire værelsers lejelejligheder, der varierer i størrelse fra 75 til 125 kvadratmeter. Det er en kreds af private investorer, der har finansieret opførelsen gennem investeringsselskabet Crescendo.

- Udover at sende en klapsalve til håndværkerne for flot arbejde, så vil jeg gerne rose projektudvikleren for altid at overholde aftaler og tidsfrister både i forhold til kvaliteten af byggeriet, men også i form af at holde os opdateret på byggeriets status, lød det fra regionschef Christian Stenbjerre fra Cresendo.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125