23948sdkhjf

Kamstrups nye fabrik er oppe at køre

Målerproducenten har nu officielt indviet sine nye produktionsfaciliteter i USA

Kamstrup har netop officielt markeret åbningen af en ny fabrik til produktion af vandmålere i USA. Det oplyser selskabet på sin hjemmeside.

Produktionsfaciliteterne, som er placeret i Atlanta i staten Georgia i USA, blev indviet den 8. februar 2018

- I dag etablerer Kamstrup sin første produktion af vandmålere uden for Danmark med potentiale til at forsyne hele Amerika fra Roswell, sagde Kim Lehmann, Kamstrups CEO ifølge en pressemeddelelse om åbningen.

- Her vil amerikansk arbejdskraft arbejde side om side med robotter og producere vandmålere af høj kvalitet, som vil hjælpe med at identificere uafregnet vand fra Californien til Boston og fra Canada til Chile, fortsatte han.

Med den amerikanske produktion vil Kamstrup skabe nærhed mellem kunder, produktion og udvikling og dermed sikre endnu hurtigere innovation. Interessen er heller ikke til at tage fejl af.

Fire år om at vinde 17 procent
Ifølge Lars Bo Kristensen, Kamstrups vice president for Nordamerika, har firmaet oplevet markant vækst i USA på grund af den stigende forespørgsel på innovative vandmåleløsninger.

- 17 procent af alle intelligente statiske vandmålere solgt i USA i 2017 er kommet fra Kamstrup. Imponerende efter kun fire år i USA, siger Lars Bo Kristensen

Tidligere har den danske vand-, el- og fjernvarmemålere oplyst, at USA-afdelingen netop er etableret for med den ekstra produktionskapacitet at servicere det boomende marked for intelligente vandmålere i USA.

Det er første gang firmaet har etableret produktion udenfor Skandinavien. Hidtil havde al produktion foregået i Stilling i Østjylland.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094