23948sdkhjf

Erfarne industrifolk skal styrke jysk tagleverandør

MC Tag på Djursland får ny formand og næstformand

MC Tag fra Kolind på Djursland har fra årsskiftet taget et skridt i retning af en professionalisering af virksomheden.

Lars Dige Knudsen, tidligere topchef hos lysproducenten Martin, er indtrådt som bestyrelsesformand hos tagdækkerfirmaet. Samtidig er Helle Sofie Kaspersen, der har 18 års ledelseserfaring fra Lego-koncernen, indtrådt som ny næstformand.

- MC Tag er blandt Østjyllands foretrukne leverandører inden for tagløsninger, og det glæder mig, at virksomheden har set, at en professionel bestyrelse kan medvirke til at sikre yderligere værdiskabelse og udvikling, udtaler Lars Dige Knudsen i en pressemeddelelse.

Beslutningen om at styrke bestyrelsen kommer efter et stærkt 2017. Regnskabet for det forgangne år er endnu ikke gjort op, men ifølge ejerleder Mikkel Christensen har MC Tag sat ny rekord for både omsætning og indtjening.

Brug for professionel sparring
- Jeg er nået til et punkt, hvor jeg har brug for professionel sparring og udfordring i forhold til den videre forretningsmæssige udvikling, siger Mikkel Christensen, der grundlagde MC Tag for 20 år siden.

Både han og hustruen, Anja Christensen, fortsætter som medlemmer af bestyrelsen og vil også fortsat være aktive i virksomhedens daglige drift.

Næstformand i Aart Architects
Lars Dige Knudsen arbejder i dag udelukkende med bestyrelsesarbejde samt med ejendomsudvikling og -investeringer. Han er blandt andet bestyrelsesformand i Aart Architects.

Helle Sofie Caspersen har de seneste godt fire år haft egen virksomhed med rådgivning inden for strategi og ledelse og er desuden associeret partner i rådgivnings- og rekrutteringsfirmaet Flensby & Partners.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156