23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, A. Enggaard og Eurodan-huse

Niras
Torben Bach, 47 år, er ansat som afdelingsleder for Informatik i Niras i Aarhus. Han kommer fra en stilling som salgsdirektør i I-GIS og har tidligere arbejdet i Orbicon, Systematic og Ødegaard. Torben Bach har erfaring med ledelse af offentlige forsknings- og udviklingsprojekter i millionklassen.

Derudover har han en kandidat i geofysik fra Aarhus Universitet og en MBA i ledelse fra samme sted. For Niras skal Torben nu skabe synergier mellem Informatik og andre forretningsområder.

A. Enggaard
Camilla Juul Sørensen, 26 år, er ansat som bylivskoordinator hos A. Enggaard i Aalborg. Camilla skal bidrage til udviklingen, igangsætningen og koordineringen af aktiviteter i A. Enggaards igangværende og kommende byudviklingsprojekter.

Camilla blev i 2017 uddannet civilingeniør inden for Urban Planning og Management ved Aalborg Universitet, og hun har sideløbende med uddannelsen blandt andet været beskæftiget som studentermedhjælper hos Niras.

Hanne Kræn, 56 år, er også ansat som bylivskoordinator. Hannes primære ansvar bliver at udvikle, igangsætte og koordinere aktiviteter i A. Enggaards igangværende og kommende byudviklingsprojekter.

Hanne kommer senest fra en stilling som markedsmedarbejder hos Danske Bank, mens hun siden 2006 sideløbende har drevet egen virksomhed inden for eventkoordinering.

Eurodan-huse
Anya Palm, 37 år, er ansat som SoMe- og kommunikationskonsulent med ansvar for Eurodan-huses tilstedeværelse på de sociale medier. Anya Palm er uddannet journalist fra Journalisthøjskolen i Århus i 2006. Fra 2009-2016 boede og arbejdede hun som korrespondent i Bangkok for primært P1 Orientering, Information og Udenrigsministeriet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.475