23948sdkhjf

430 millioner kroner: 2E Group i største handel til dato

2E Group A/S har solgt 230 nyopførte boliger i Storkøbenhavn i én samlet handel til en unavngiven investor.

Prisen udgør cirka 430 mio. kroner og er 2E Groups største samlede handel nogensinde.

De mange boliger er en blanding af lejligheder og rækkehuse og opføres i de nye byområder Nærheden i Hedehusene, Green Park i Glostrup, Residence Park i Farum og Skovlunde Torv.

Afleveringen finder sted løbende fra september måned i år og løbende frem til ultimo 2019.

- Vi oplever pt. meget stor efterspørgsel efter vores boligprojekter, såvel fra private, og, som her, fra professionelle ejendomsinvestorer. Vores byggeprojekter er alle kendetegnet ved solid kvalitet og de rigtige beliggenheder i de attraktive områder uden for Storkøbenhavn, som flere vælger at flytte ud i. Priserne her er betydeligt billigere end inde i København, og infrastrukturen i omegnskommunerne er dertil rigtig god, og omegnskommunerne er meget opmærksomme på serviceniveauet over for nye tilflyttere. Det tiltaler rigtig mange, siger adm. direktør Jesper Skovsgaard i en pressemeddelelse.

2E Group har fart på i disse år, hvor ejendomsudvikleren fra Aalborg for alvor er rykket ind på det storkøbenhavnske marked. I 2015/16 tredoblede virksomheden sin indtjening fra 14,7 til 43,3 mio. kroner før skat, og mandag i denne uge offentliggjorde Jesper Skovsgaard købet af fem storparceller i nordsjællandske Egedal By, hvor 2E Group vil opføre op mod 300 boliger i de kommende år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125