23948sdkhjf

Calum lukker aftaler for 400 mio. kroner

Udviklingen fortsætter i bydel nær Aalborg centrum

Udviklingen af nye rækkehuse og lejligheder tager for alvor form på Lindholm Brygge i Nørresundby.

Calum A/S har i løbet af de sidste par måneder lukket aftaler på intet mindre end fire projekter i området med en samlet værdi af cirka 400 mio. kroner.

- Nu begynder en ny fase, hvor vi skal materialisere byggerierne. Det bliver også spændende, siger administrerende direktør hos Calum, Jakob Axel Nielsen.

I begyndelsen af november solgte Calum, via Colliers, højhuset Katedralen II til investeringsselskabet Crescendo. Det 10 etager høje byggeri får adresse på Lindholm Brygge 15 i Nørresundby og kommer til at rumme 40 lejligheder på 91-106 kvadratmeter med egen altan og udsigt over Limfjorden, Lindholm Strandpark og til Aalborgs midtby.

I alt bliver der tale om 3.940 kvm. Aalborg-udvikleren har allerede i december måned taget det første spadestik. Ifølge planen står byggeriet færdigt i december 2018.

Lukkede projekt før jul
Lige før jul lukkede Calum aftalerne på Rygaard Park. Projektet er, ifølge Jakob Axel Nielsen, et af de større i virksomhedens 25 år lange historier og omfatter seks blokke med 135 lejelejligheder på 72-93 kvm, i alt 11.645 kvm. Køberne, to lokale investorer, har hver købt tre boligblokke.

Calum har over de senere år opført et større antal boliger på Lindholm Brygge og afsluttede senest byggeriet af 21 rækkehuse i området. I tilknytning hertil skal der opføres yderligere 27 rækkehuse på i alt 2.700 kvm.

Calum er ikke den eneste udvikler, der bygger på Lindholm Brygge. I sidste uge offentliggjorde Elf Development, at man har solgt et højhusprojekt med 160 lejligheder og en café i bydelen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172