23948sdkhjf

Næste niveau af Caterpillar bestseller-maskiner

20-25 tons maskiner er efterspurgte, og næste bud fra CAT sparer ikke på procentsatserne, når det gælder forbedringer

"45 procent forøgelse af effektiviteten. 25 procent besparelse på brændstoffet og 15 procent færre omkostninger til vedligeholdelsesdele."

Det er sådan set ikke småting, hvis man tænker på driften af en entreprenørmaskine over tid.

Men ifølge Pon Equipment der importerer CAT-maskinerne, ser det faktisk sådan ud - i hvert fald på papiret.

En god del af effektivitetsforbedringen skal dog ses i forbindelse med, at maskinerne har mere udstyr, der kan hjælpe føreren til at blive bedre. Og ifølge importøren, så byder de nye Cat 320 og 323 på branchens højeste niveau af standard fabriksudstyret teknologi til at øge produktiviteten.

Begge modeller er udstyret med integreret Cat Connect, som øger driftseffektiviteten med op til 45 procent.

Cat Grade med 2D Advance system hjælper maskinføreren med at grave i den præcise dybde og med den korrekte hældning.

Systemets Assist og E-fence funktioner gør det muligt for maskinføreren at arbejde med meget større tryghed og sikkerhed på arbejdspladser med meget trafik. Maskinen kan indstilles, så den ikke bevæger sig uden for brugerdefinerede områder, stopper ved valgte positioner og aldrig graver dybere end ønsket.

2D er standard
Standard 2D Advance systemet kan opgraderes til Cat Grade med 3D. Standardmonterede Grade Assist systemer automatiserer gravebom og skovlbevægelser, så maskinføreren bevarer den korrekte højde. Cat Load-on-board vejning er standard på Cat 320 og 323 fra fabrikken og leverer oplysninger om den præcise vægt i skovlen eller løftekrogen. Cat Vision Link™ hardware og software forbinder maskinerne til kontoret og giver kunden drifts, helbreds- og produktions- oplysninger om maskinen.

Mindre brændstof
"Next Generation" maskinerne bruger op til 25 procent mindre brændstof end de tidligere tilsvarende modeller. En ny Smart Mode-funktion tilpasser automatisk motor og hydraulik til graveforhold og optimerer både brændstofforbrug og ydeevne. Motorhastigheden sænkes automatisk, når der ikke er nogen hydraulisk efterspørgsel for yderligere at reducere brændstofforbruget. Det nye kølesystem anvender flere individuelle elektriske ventilatorer i stedet for traditionel kølevinge, som leverer den nødvendige luftstrøm til kølere for hydraulikolie, kølevand, Aircon og ladeluftkøling.

Med et nyt hydrauliksystem bygget til hurtig respons og effektivitet har Cat 320 og 323 en ny hovedventil, der sammen med elektriske joystick sænker brændstofforbruget og øger komforten.

Færre hydraulikslanger på gravemaskinerne resulterer i 20 procent mindre olie, hvilket reducerer langsigtede driftsomkostninger.

Synkroniseret vedligehold
Med nye og bedre synkroniserede vedligeholdelsesintervaller producerer de nye Cat-gravemaskiner mere arbejde til lavere omkostninger og reducerer omkostningerne for servicedele med op til 15 procent i forhold til de foregående serier. Med den nye filterteknologi har det nye Cat-hydraulikfilter en levetid på 3.000 timer. Et nyt Cat-luftfilter med integreret cyklon system og primære og sekundære filtre forlænger levetiden til 1.000 timer, hvilket er 100 procent mere i forhold til tidligere luftfiltre, mens et nyt brændstoffilter forlænger levetiden til 2.000 timer.

Alle daglige vedligeholdelsestjek for motorolie, vandseparator, hydrauliktank, kølesystemniveau samt Adblue og brændstofpåfyldning udføres fra jorden, hvilket gør rutinen hurtigere, lettere og sikrere. Samlet filterlokation reducerer servicetiden yderligere. Ovenpå det hele sidder førerkabinen, der også er forbedret blandt andet med nye ophæng.
Sigh

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141