23948sdkhjf

Fredericia-hotel vinder social pris

Trinity Hotel & Konference Center i Fredericia løfter en vedvarende og beundringsværdig indsats over for en bred vifte af udsatte grupper, lyder begrundelsen fra dommerjury

Trinity Hotel & Konference Center i Fredericia løb sammen med Elite Miljø A/S med priserne, da de to virksomheder i starten af november modtog CSR People Prize 2017, som går til virksomheder, der tager et særligt socialt ansvar.

Prisen blev uddelt ved Konferencen Grib Verdensmålene!, der blev afholdt i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

"Hos Trinity Hotel & Konferencecenter er den sociale ansvarlighed en del af DNA’et og indskrevet i værdigrundlaget. Ud fra devisen "Vi gi’r, af det vi har" åbner Trinity sine døre for blandt andre autistiske skoleelever, enlige mødre og deres børn samt lokale familier, der har forskellige udfordringer. Den mangeårige indsats med jordnære CSR-tiltag er en del af baggrunden for, at Trinity Hotel & Konferencecenter er dette års vinder af CSR People Prize for mindre virksomheder," lyder juryens begrundelse for at tildele Trinity Hotel og Konference Center CSR People Prize.

Dedikeret arbejde for unge
Mette Rønnau, direktør for viden- og netværkshuset Cabi og formand for juryen, lægger særlig vægt på hotellets dedikerede arbejde for at hjælpe unge med særlige udfordringer

CSR People Prize

VFSA – Virksomhedsforum for Socialt Ansvar står bag CSR People Prize, der er blevet uddelt hvert år siden 1999.

Med prisen vil VFSA hylde de virksomheder, der tager et særligt socialt ansvar ved for eksempel at forebygge sygefravær på arbejdspladsen, fastholde medarbejdere, som er i fare for at glide ud af arbejdsmarkedet, eller ved at give en chance til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.

- De sårbare unge, som risikerer at glide ud af uddannelsessystemet, skal vi have fat i allerede i folkeskolen. Her er Trinity Hotel et glimrende eksempel på en virksomhed, der går tidligt ind og tager et kæmpe ansvar over for skolebørn med autisme. Det er i den grad også en virksomhed, som lever op til sit ord om at give af det, de har, når de holder juletræsfest for mennesker, der ikke har så meget selv, siger Mette Rønnau i en pressemeddelelse.

Trivsel er en nøgle til succes
Trinity Hotel & Konference Center har desuden et tæt samarbejde med det lokale jobcenter om at afklare borgere med henblik på at få dem i ordinær beskæftigelse. Og god trivsel blandt medarbejderne er også et stærkt fokusområde for virksomheden. Det kan blandt andet aflæses i trivselsmålinger og en meget lav sygefraværsprocent blandt medarbejderne.

- Vores virksomhed bygger på kristne værdier, hvor vi er bevidst om, at vi også skal hjælpe det samfund, vi er en del af. Det ligger dybt i vort DNA, at vi skal have en arbejdsplads, hvor vi arbejder struktureret med at få et godt arbejdsmiljø. Vi skal have en arbejdsplads, hvor vi hele tiden giver hinanden god arbejdslyst. Her er det allervigtigste, at der er en mening med éns job, og at der er en sammenhæng med resten af virksomheden i det, man laver. Det synes jeg, vi er lykkedes godt med, siger Metha Palmus Hansen, PA & HR-konsulent hos Trinity Hotel og Konference Center.

Og det er denne brede vifte af tiltag, som virksomheden har taget gennem en lang årrække, som nu betyder at Trinity Hotel har vundet årets udgave af CSR People Prize.

CSR People Prize blev overrakt af H.K.H. Prins Joachim ved konferencen Grib Verdensmålene!, som VFSA arrangerede i samarbejde med DI og Global Compact.
brahe

Artiklen er en del af temaet Hoteller.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156