23948sdkhjf

Fremgang for Arkil i årets første tre kvartaler

Et fald i udbudsmængden på særligt den statslige vejinfrastruktur er opvejet med aktivitet på andre områder

Anlægsentreprenøren Arkil Holding A/S har øget sin bundlinje i årets første tre kvartaler.

Resultat før skat er i de første ni måneder af 2017 realiseret med 114,0 mio. kroner mod -22,1 mio. kr. sidste år, fremgår det af en fondsbørsmeddelelse

Omsætningen er i årets første tre kvartaler steget til 2.243,0 mio. kroner mod 2.187,2 mio. kroner i samme periode sidste år.

- Der er som forventet indtruffet et fald i udbudsmængden på særligt den statslige vejinfrastruktur, men det er lykkedes at opveje faldet med aktivitet på andre områder. Tredje kvartal har udvist en fortsat forbedret lønsomhed på de udførte projekter med en overskudsgrad på 9,1 procent for kvartalet på et let stigende aktivitetsniveau, siger Arkils adm. direktør, Jesper Arkil, i fondsbørsmeddelelsen.

Han noterer samtidig, at lønsomheden er noget højere end sædvanligt og forventet på tværs af koncernens faglige og geografiske aktivitetsområder, såvel i Danmark som i udlandet, hvilket er baggrunden for den udmeldte opjustering af forventninger til helåret

Arki-koncernen meldte allerede i sidste uge ud, at den opjusterede sine forventninger til 2017.

Resultatet for 2017 før skat forventes nu, på baggrund af det realiserede resultat for de første 9 måneder og den aktuelle ordresituation, realiseret i niveauet 120 – 150 mio. kroner.

Koncernens omsætning for 2017 forventes fortsat realiseret i niveauet 3,1 mia. kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095