23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Gaihede, Saint-Gobain og PKI Supply

Gaihede 
Jeroen de Jong, energiingeniør, er ansat som projektleder og bygherrerådgiver i rådgivningsvirksomheden Gaihede, ingeniører & arkitekter. Jeroen skal arbejde med renovering, vedligehold og ombygning af ejendomme i Hovedstadsområdet.

Jeroen de Jong kommer fra virksomheden GH Energi & Rådgivning ApS i Vedbæk, hvor han har været projektleder på opgaver inden for ventilation, køling, energi og indeklima. Jeroen de Jong er certificeret energikonsulent.

Ingeniørstudiet på DTU er hans anden uddannelse. Han blev færdig som lærer i 1990 og har siden da arbejdet som lærer, som projektleder i udviklingslande og med håndværk. 

Saint-Gobain
Sarah Dybdal Simonsen er et nyt ansigt hos Saint-Gobain Abrasives A/S, hvor hun kommer til at være en vigtig brik i vores kundeserviceteam ud mod vore kunder samt eksterne sælgere. Sarah kommer fra en lignende stilling hos Dansk Shell A/S / DCC Energy A/S.

PKI Supply
Dorthe Jensen, 58 år, er ansat som teknisk assistent hos industrilim-producenten PKI Supply. Hun kommer fra en stilling som Process-, produkt og kvalitetstekniker hos Gori A/S og Teknos A/S, hvor hun har været siden 2003. Dorthe Jensen har desuden været hos Bioteknologisk Institut og Dandy.

Dorthe kommer til at være en del af Udviklingsafdelingen i PKI Supply, hvor hun skal være med til at udvikle nye lim- og klæbestofsprodukter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11