23948sdkhjf

Intego opruster digitalt

Intego udvider aktiviteterne inden for digitale løsninger rettet mod de danske industrivirksomheder. Det sker blandt andet med ansættelsen af en ny produktchef for kundevendte IT-systemer

Elinstallatøren Intego har fra 1. oktober ansat Carsten Gram Lindegaard som produktchef i en afdeling for "kundevendte IT-systemer".

Initiativet sker efter, at installationsvirksomheden gennem flere år har optrappet investeringerne i udviklingen af automationsanlæg til industrivirksomheder, og i den forbindelse har man ligeledes specialiseret sig i digitale app-baserede IT-systemer til at optimere produktionen.

Det område er nu vokset så meget, at Intego har valgt at samle alle eksisterende og fremtidige IT-løsninger til kundevirksomhederne under den nye stilling som produktchef for kundevendte IT-systemer. Det oplyser Intego i en pressemeddelelse.

4.0-strategi
Stillingen, der får base i Aarhus, skal stå i spidsen for alle Integos eksisterende IT-løsninger til industrivirksomheder med henblik på at videreudvikle forretningsområdet markant.

- Vi har gennem en periode arbejdet med at forme dette forretningsområde, og vi besluttede, at der var behov for yderligere investeringer i området. Der er et kæmpe markedspotentiale forbundet med digitaliseringen af produktionsapparatet især hos de mindre og mellemstore danske produktionsvirksomheder, og det potentiale skal vi hjælpe dem med at opfylde. Det er en del af vores klare strategi inden for industrialiseringens fjerde revolution, Industri 4.0, forklarer afdelingschef for Intego IT og Automation, Torben Schwartz i pressemeddelelsen.

Den nye produktchef Carsten Gram Lindegaard er uddannet maskiningeniør og kommer senest fra en stilling som salgsingeniør hos Schneider Electric.

Udover ansættelsen udvikler Intego også flere nye IT-løsninger. En af de første er en app til optimering af produktionslinjer.
Munk

Læs også: Installatører bliver mere digitale

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127