23948sdkhjf

Ordentligheden gælder også i det daglige

Bygger sin virksomhed på et solidt fundament af ordentlighed og grundighed

I Nemt Fundament er ordentlighed ikke kun en rettesnor for det håndværksmæssige arbejde.

Ordentligheden skinner også igennem i alt fra kunderelationer til ansættelsesstrategi. Den professionelle tilgang har sikret virksomheden en kundebog fyldt med gengangere.

De første mindre opgaver for en kunde vokser hurtigt til større projekter, når samarbejdet først er i gang. Samtidig valgte Rune Roepstorff Nissen at ansætte den syriske flygtning, Mohammed Majed Alcharour, netop som flygtningedebatten var på sit højeste. Og den slags tiltag understreger, at Nemt Fundament mener det med ordentlighed alvorligt.

- Vi arbejder i og for en branche, der ofte er under et enormt tidspres og derfor har et stort behov for vores enkle og tidsøkonomiske fundamenteringsløsninger. Derfor er det vigtigt, at vi altid husker at informere og oplære vores kunder og samarbejdspartnere, så skruefundamenterne bruges med succes hver gang, siger Rune Roepstorff Nissen .

- Den slags grundighed kan måske betyde, at vores ingeniører lige bruger et par minutter mere på opmålinger og beregninger, og at vi skal bruge lidt tid på at få gjort Mohammed flydende på dansk, men det tager vi med. For vi kan se, at det altid betaler sig i sidste ende, mener Rune Roepstorff Nissen.

Næststørst på verdensplan
Nemt Fundaments omsætning afspejler virksomhedens fokus på kvalitet. Omsætningen blev således tredoblet efter Nemt Fundaments første regnskabsår, og det seneste regnskab viser et solidt overskud. Efter en omsætning på 4,5 mio. kr. Overskuddet investeres i mere specialiseret mandskab, så virksomheden kan følge med efterspørgslen fra de mange nye kunder og projekter, der er resultatet af Nemt Fundaments indtog i byggebranchen.

Senest har Rune Roepstorff Nissen indledt et samarbejde med Siemens Wind Power om at teste skruefundamenter på vindmøllevinger i Marokko. Nemt Fundament er i dag den næststørste forhandler af Krinners skruefundamenter på verdensplan.
tøtte

Læs mere: Blev iværksætter ved et tilfælde

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.328