23948sdkhjf

Direktør til Pahn Beton er på plads

Der er tale om Verner Tønning, som erstatter tidligere afdelingsleder Mikkel Ørskov Jørgensen, og som blandt andet skal udvikle virksomhedens ydelser - her kigges der blandt andet i retning af råhuse

Jagten efter en ny leder til Pahn Beton er afsluttet.

Virksomheden, der i 2013 blev opkøbt af BKH Gruppen, har fundet den kandidat, der skal erstatte tidligere afdelingsleder Mikkel Ørskov Jørgensen.

Afløseren, der får titel af direktør, hedder Verner Tønning og kommer til fra anlægsentreprenøren Aarsleff, hvor han som regionsleder senest har stået i spidsen for 120 medarbejdere.

- Vi er rigtig glade for at have fået en stor kapacitet til Pahn Beton, der med tiden kan bringe virksomheden videre til næste niveau, oplyser koncerndirektør for BKH Gruppen, Jakob K. Hansen.

Virksomhed i vækst
Som Licitationen - Byggeriets Dagblad tidligere har beskrevet oplever Pahn Beton vækst, og ønsket om at nå et nyt udviklingstrin er det, der netop har sat gang i jagten på en ny leder.

Bag om Pahn Beton
Pahn Beton udførte sin første støbning i 1971.

I 2013 blev virksomheden en del af BKH Gruppen, som også omfatter Brødrene K. Hansen, BKH SYD og BKH Maskiner.

Virksomheden gør sig i fundamenter, kælderbyggeri, etagedæk og andet in situ støbearbejde.

Firmaet holder til på Agenavej 13 i Greve.
Kilde: Virksomhedens hjemmeside

Tilbage i juli forklarede Jakob K. Hansen, at Mikkel Ørskov Jørgensen havde sagt sin stilling op for at give plads til nye kræfter og for selv at prøve nyt af.

- Mikkel er utrolig dygtig og som type en iværksætter. Da jeg købte Pahn Beton var der ikke ordrer i bogen, og den sidste var lige udført, så aktiviteten stod egentlig stille, men sammen har vi skudt Pahn Beton i gang. Vi er gået fra nul til 70 mio. kroner på fire år, og nu vil Mikkel gerne ud og prøve et nyt iværksættereventyr, forklarede Jakob K. Hansen dengang og påpegede, at videreførelsen kræver andre kompetencer end iværksætteropgaven.

Ambitionen har været at have en ny leder på plads her til oktober, og med Verner Tønnings opstart den 3. oktober er det mål nået.

Og der er flere ting, den nye direktør skal bidrage til.

Han skal være med til at udvikle organisationen, så den kan følge med virksomhedens udvikling og kundernes efterspørgsel.

Derudover skal han udvikle de ydelser, der tilbydes, og gøre samarbejdet med resten af BKH Gruppen endnu bedre, så kunderne får en bedre samlet oplevelse af samarbejdet på jord-, kloak-, og betonopgaver, oplyser Jakob K. Hansen.

Kigger i retning af råhuse
Verner Tønning ser frem til at komme i gang med arbejdet.

- Jeg ser frem til at blive ved med at udvikle på en sund virksomhed; at bygge videre og samtidigt udvide, siger han og fremhæver råhuse og anlægsbeton til infrastruktur som elementer, de kigger i retning af.

- Det går godt i spænd med andre jord- og betonopgaver, og så er det noget, jeg kommer med erfaring fra, siger han.

- Der skal gang i den. Vi skal ud og vinde flere opgaver, større opgaver og andre typer opgaver, fortsætter han.

Mikkel Ørskov Jørgensen bliver i Pahn Beton frem til årsskiftet.

- Verner og Mikkel har et tæt samarbejde om overdragelsen af både opgaver og medarbejdere, oplyser Jakob K. Hansen.

Læs også: Direktøren er headhuntet til arbejdet

Fortsætter samarbejde
Selvom Mikkel Ørskov Jørgensen stopper som afdelingsleder for Pahn Beton stopper samarbejdet mellem ham og BKH Gruppen ikke helt. Som Licitationen - Byggeriets Dagblad tidligere har beskrevet, starter han nemlig en ny virksomhed op, som vil beskæftige sig med mindre hovedentrepriser og udfordrende fagentrepriser, hvor BKH Gruppen bliver medinvestor.

Men man er ikke kommet så langt her endnu, da man har koncentreret sig om at få Verner Tønning ombord i koncernen.

– Samtidig har der været sommerferie, ligesom resten af virksomheden også skal have opmærksomhed. Det er dog stadig hensigten, at der skal være et fremtidigt samarbejde mellem BKH Gruppen og Mikkel, oplyser Jakob K. Hansen, koncerndirektør for BKH Gruppen, i et mailsvar.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125