23948sdkhjf

Et godt samarbejde og tungen lige i munden

Scherfig Hus er en karré af byhuse, der danner rammen om en indvendig gård og samtidig forbinder Carlsberg Byen med Frederiksberg og Vesterbro. Byggeriet er gennemtænkt ned til mindste detalje, og HTH har stået for at forsyne de 104 lejligheder med køkkenelementer, garderober og hvidevarer fra Siemens.  

HTH projektsalg arbejder udelukkende med B2Barkedet og har en lang referencerække af lignende byggesager, men har været særdeles tilfredse med samarbejdet på netop Scherfig Hus. Ifølge Robert Johansen, der er afdelingsleder hos HTH projektsalg, har kommunikationen og det tætte samarbejde med bygherren og totalentreprenøren fungeret særdeles godt.

- Scherfig Hus har fra begyndelsen haft en relativt stram tidsplan. Vores arbejde med montage af samtlige elementer samt håndtering af forskellig materialesammensætning, har kun kunnet komme i mål i alle 104 lejligheder fra juni måned til oktober måned, fordi samarbejdet med ARPE & KJELDSHOLM A/S har været konstruktivt og professionelt, siger Robert Johansen.

HTH har været en del af byggeprocessen siden 2008, hvor Carlsberg Byen begyndte den indledende fase til projektet. Allerede på daværende tidspunkt afgav de deres første tilbud, og siden hen har de supporteret bygherren, arkitekterne og entreprenøren med rådgivning omkring løsninger i forhold til materialevalg og montage. HTH har i den forbindelse haft en fast montageleder ansat til at bistå denne proces.

- Når man som leverandør er med fra den spæde start, bliver det som regel en rigtig god byggesag. En masse fejl bliver elimineret i de indledende faser og man undgår misforståelser og bekostelige fejlrettelser. Det giver derfor en meget mere præcis og glidende byggeproces, siger Robert Johansen.

Udover det gode samarbejde som HTH har oplevet omkring Scherfig Hus, er virksomheden glad for at være en del af en så interessant ny bydel, der er planlagt og udført af en så dedikeret og ambitiøs bygherre, som Carlsberg Byen, som Robert Johansen selv formulerer det.

Faktaboks:

HTH projektsalg beskæftiger sig udelukkende med salg og montage til B2B-markedet.

HTH er en del af Nobia Denmark A/S, der indgår i Nobia AB med hovedkvarter i Stockholm. Virksomheden har været ejet af den svenske koncern siden 1996, der også er Europas førende køkkenproducent med 20 stærke køkkenbrands.

HTH har egenproduktion og egner sig dermed rigtig godt som leverandør på store byggesager, som Carlsberg Byen.

Læs mere her: www.hth.dk/erhverv

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11