23948sdkhjf

Prækvalificerede er fundet i gigantisk LED-udbud

Fire prækvalificerede aktører konkurrerer om en rammeaftale på belysningsudskiftning i Københavns Kommune til op mod 450 mio. kroner

Fire aktører er i spil til Københavns Kommunes fireårige rammeaftale om udskiftning af eksisterende belysning til energieffektiv LED-belysning i ejendomme primært beliggende i Københavns Kommune.

Det gælder virksomhederne Eltel Networks A/S, Grøn Industri A/S, Lindpro A/S og SIF Gruppen A/S, oplyser Camilla Sørensen, projektleder hos Cowi, til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

I alt anmodede fem om at blive prækvalificeret i udbuddet med forhandling, og i udvælgelsen af de fire har referencer været udslagsgivende, fortæller hun.

Anslået værdi på 450 mio. kroner
Og interessen har der været stor tilfredshed med.

- Vi synes, der er tale om rigtig gode kandidater, så vi er meget tilfredse, siger hun.

De prækvalificerede
Eltel Networks A/S
Grøn Industri A/S
Lindpro A/S
SIF Gruppen A/S

Selve rammeaftalen består af en fast del, som går på belysningsudskiftning i 33 ejendomme omfattende cirka 91 bygninger.

Ejendommene udgør i alt godt 137.000 kvm, beskriver prækvalifikationsmaterialet.

Dertil kommer eventuelle løbende udskiftningsopgaver i ejendomme på samlet 1.400.000 kvm, og budgettet for det hele over de fire år er 450 mio. kroner.

I prækvalifikationsmaterialet beskrives det, at belysningen primært er indendørs med kun enkelte udendørs anlæg under tag, og at opgaven indebærer både demontering af eksisterende belysning samt levering og montering af ny LED-belysning.

Dertil fremhæves det, at det påhviler den kommende kontraktholder at træffe aftaler for den enkelte bygning om, hvornår arbejdet forventes udført.

Rammeaftalen løber fra årsskiftet, og forventningen er, at kontrakten bliver underskrevet den 19. december, fortæller Camilla Sørensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187