23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Lund & Staun, Gefion Group og Patrade

Lund & Staun 
Frank Konrad Thygesen, entreprisechef, er ansat i tømrer-, snedker- og murerfirmaet Lund & Staun. Her skal han stå i spidsen for et team af projekt- og entrepriseledere, der styrer hoved- og totalentrepriser samt fagentrepriser inden for tømrer- og murerfaget.

Frank har tidligere arbejdet som projektchef og entreprisechef hos blandt andre MT Højgaard, Jorton og senest TK Development.

Gefion Group
Pierre Klausen, 43 år, er ansat som senior projektudviklingschef i Gefion Group med ansvar for en række af Gefion Groups nye boligprojekter.

Pierre er uddannet skov- og landskabsingeniør fra København Universitet i 2003 og har tillige en mini MBA. Hanerre kommer fra Dansk Supermarked-gruppen, hvor han som udviklingschef havde ansvar for at udvikle nye dagligvarebutikker. Tidligere har han arbejdet med udvikling af retail-ejendomme blandt andet hos IBI og Sjælsø, heraf en årrække i Norge.

Patrade
Søren Hansen, cand.jur., er ansat som advokat hos Patrade i Aalborg. Han kommer fra et tilsvarende job hos Hovmøller & Thorup Advokatfirma i Aalborg. Søren er uddannet jurist fra Aalborg Universitet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125